-
Moji 5-godišnajci isto nose duge gaće, čak ih i zovemo tajice i nisu se bunili, jako ih vole. Nisu komentirali da ih je netko zezao.
Ovo sa sportašima je dobro, jer moji idu na gimnastiku i ja ih sad šaljem da vježbaju u dugim gaćama (prehladno je za kratke hlače, a trenirke mogu smetati kod vježbanja). Tako klinci to mogu prihvatiti kao muški odjevni predmet.
Možete u vrtiću održati neku radionicu-igraonicu: podijeliti klince u grupe pa koja će brže obući lutku u komplet odjeću. Jedna grupa nek oblači u žensku, a druga u mušku odjeću (tu moraju biti i duge gaće, naravno) pa će se podrazumijevati da su duge gaće dio normalne zimske odjeće. Tako nešto. Tko je brži, dobije čokoladu 
Ako se djecu samo opominje: ne zezaj ga zbog toga i toga - ne znači to njima puno.
Inače, priča koju prepričavamo u obitelji već neko vrijeme: poznanica je svom predškolcu obukla zimi štrample. Kad mu je shvatio tata (lovac), drugi dan ga je poveo sa sobom u šumu, kroz blato, šikaru, hladnoću... da malo očvrsne i ne bude ženskast..
Eto, ima svakakvih gledišta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma