anchi, jedno od tih bedastoća je i moje ime.
pola života sam ga mrzila, a sad mi je baš 8)
anchi, jedno od tih bedastoća je i moje ime.
pola života sam ga mrzila, a sad mi je baš 8)
ja isto spadam u sferu bezveznih, ime djeteta i moje tadasnje godine
nekakva moja izvedenica od Zrinka (mada se ne zovem tako)
jednom me frendica upoznavala sa svojom frendicom i kaže meni cura: bok, ja sam Zrina! Ja sam skoro pala u nesvijest, pa kaj se netko stvarno tak zove?!
Na kraju je ispalo da sam krivo čula:cura je bila Azarina...![]()
pa naravno da postoji ime Zrina![]()
kao što postoji i Zinka, i Zrnka.... a sva 3 su mi lijepa
Off topic: Ja radim u prehrambenoj idustriji i trenutno se mijenju logotipi, a uvodimo i robne marke. Jedna robna marka će biti ZRIN (bio je prijedlog da bude ZRINA - ali muško je muškoZrina prvotno napisa
)
Vidiš...ko bi to rekao.
Ja nikad čula do sad,bila uvjerena da ga ja izmislila.![]()
Jedina veza između mog nicka i mene je građa tijela....![]()
Točkica zato jer smo gledajući slike sa utz-a Leu zvali točkica.
Malo off topic: sad sam tek stigla procitati blog Lutonjicine sestre - totalno sam odusevljena -->
skroz razumijem razmisljanja mladje sestre kojoj roditeljstvo nije ni na kraj pameti![]()
Sutra nastavljam...
Pa on topic, iako bas i nemam previse za rec, ko sto se vidi iz prilozenog, jel :smajli slijeze ramenima: i salje jedan namig
:Dtinkie winkie prvotno napisa
Zamišljaš gerilku sa šljemom na glavi umjesto koseLutonjica prvotno napisa
?
Ma ja sam ti pacifista, nick vara :namig:
kao prvo, ivarici pristup zabranjen!
(i mamiti i busy bee i maji i janoccki)...
apricot...
zato što sam jedra i sočna i slatka i okruglasta i imam rumene obraščiće...
a meni?![]()
apri,![]()
A ja mislila po sredstvu za pranje s mirisom marelice - mmmmapricot prvotno napisa
BTW, ne vidim citati onako sitno.zato što sam jedra i sočna i slatka i okruglasta i imam rumene obraščiće...
OK, ako zelis sve ovo vjerovati, nek' ti bude. Ja sam oduvijek mislila da ti jos netko tepa kao ja pa od tvog imena ispadne prvo umanjenica pa izvedenica Marelica i sl.. pa svim sam te vec izvedenicama bar jednom nazvala![]()
Već sam jednom napisala da ne volim marelice...![]()
Mašta radi svašta pa sam je imanu dodala prvo slovo prezimena.
ah, u tebi postoji još barem trunka poštovanja prema starijima.maria71 prvotno napisa
ipak si ti profesorski kadar! (janoccka, šuti ko riba)!
ja sam noćas sanjala apricotino objašnjenje svog nicka :shock:
prvi znakovi ovisnosti!
A-ha, odi na topic o urednosti stanaapricot prvotno napisa
![]()
a zato te ja uvik zamišljam ko da si se ranom zorom ustala, raščupane kosice i krmeljavih očiju, u bijeloj lanenoj košuljici kako cupkaš po stanuLutonjica prvotno napisa
joj kako slatka slikatinkie winkie prvotno napisa
![]()
a kosica mi i je raščupana od jutra pa do sutra![]()
Baš joj dobro pristaje opistinkie winkie prvotno napisa
![]()
Mene MM zove "hrčkić" kad u napadu pospremanja, spremim neke stvari tako da ih onda ne mogu naći. On mi je baš sladak kad me zove "hrčkić, pa di si ovaj put pospremio (ključeve/ karticu/ ju nejm it)", a i riječ mi je baš simpa, pa eto..
Inače, spajalica, meni je to password na nekim mjestima, a isto zato jer mi niš nije padalo na pamet, pa sam zujala po stolu i pao mi pogled na spajalica, i tak je ostalo.
Bucka, kad smo išle upoznati, ja fakat i očekivala bucku, a ono niš od toga... bucka je samo presamokritična![]()
ja sam zbog tih koji su citali po vuku i spominjali afriku (papriku) neko vrijeme razbijala glavu razmisljajuci kakve ti to veze imas s gore spomenutom....momtobe prvotno napisa
![]()
A cujjjMostarka prvotno napisa
![]()
Pa gdje si ti Mostarko?
Kada sam se htjela registrovat na Rodu prvi nick koji mi je pao na pamet jeste TweetyMedjutim, bio je zauzet, a pogodite ko ga je hamziga hap
![]()
Snorki me je zvao brat kada smo bili djeca. Cak i dana danas me zna zovnut Snorkiiii![]()
mislim Zvatisnorki prvotno napisa
![]()
obozavam mica-mace. samo sto nikad necu imati macu jer je mm alergican na macju dlaku![]()
Ja sam u početku samo čitao postove, nisam niš postao, ali onda sam u jednom trenutku bio iživciran moderatorskim zabranama pa sam se odlučio javit kao grrrrrr.
Inače, htio bi ga promijenit u hothead_hr kakav mi je i mail na Yahoo-u, ali eto neda mi se.
pa pitaj adminicu-promijenit će ti
Drago mi je da si se ipak konačno odlučio za konstruktivno pisanje!grrrrrr prvotno napisa
![]()
Ja mu ne bih promijenila.![]()
moj nick znači bijeli mošus,koji se smatra za jedan od najljepših i najfiligranijih mirisa na svijetu.
Budući da sam ja osoba koja boluje od lijepih mirisa,tako je ...![]()
znači i tebi je to oprema na stolu, mi ih imamo more a fakat ne znam čemu služe jer još ništa doma s njima nisam spojila :/hrčkić prvotno napisa
...a mene je tvoj nick oduvijek asocirao na klokana, pa i sad, nakon tvog objašnjenjakloklo prvotno napisa
![]()
Renata je ličila na smokiTočkica prvotno napisa
![]()
Pa dobro, ja brzo hodam i puno skakućem okolo, al onda ne zgledam baš ko klokan, više onak - ko skočimištanja_b prvotno napisa
![]()
kada sam bila trudna prvi put, lucu smo zvali točkica - jer je tolika i bila kada smo je prvi put vidjeli na uzv (mala točkica, srčeko koje kuca)
onda je točkica narasla pa smo joj dali ime buby i tako joj se obraćali
znate onog velikog patka bebača iz ctrića (u pelenama) koji često govori "buby hoće papati", "buby je gladan"?
e pa to su moje rečenice![]()
onda sam se zaokružila i zatrbušastila pa sam i ja postala buby
dominik je isto bio buby u trbuhu, i luce ga je tako zvala, a i sada ga znamo svi tako zvati![]()
uglavnom, ja sam buby![]()
by the way, na većini fotki ja jedem, kako su ljudi okrutni i ne daju mi mira![]()
e...a kako se izbezumimo kad upoznamo (ili vidimo) osobu o kojoj smo već izgradili sliku na račun nicka :shock:
Već je o tome pisano, ali eto ja opet ostalakad sam otkrila neke forumašice jučer
daj, cekana, nahrani našu znatiželju!
(ili da podignemo onaj revolucionarni topic Kako zamišljate članice foruma)?
Meni je najveći šok bila mama juanita! Ja očekivala neku staru, tamnoputu, punu životnog iskustva i toplu majku mnoge djece. A kad ono!!![]()
apricot prvotno napisa
e to je bolje, ja ga nisam vidjela - idem tražiti
Gdje je, gdje taj topic :D apri daj linkić
Nadam se da još postoji!
Na Kamo s ovim...
aj, koja prije nađe, neka ga podigne.