kad procitam ovakvo cudjenje zbog drugacije stvarnosti, onda krenem sebi crtati sve suprotno, pa bi po tome mamaJu bila:aqua prvotno napisa
mlada, bijela k'o sir, nezrela, hladnokrvna majka svega dva djeteta![]()
Ovo je prvi dio:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=thatcher
:shock:a tek sam počela čitati (danas neće biti ručka kod mene)
ni večere, draga, ni večere!
Evo samo ću nabaciti da se s felix dopisujem već tjednima. Ime, pa nick, generalno sam zaključila da je žena malo starija, punija, da ne kažem ružnija, kad ono :shock: trudnica manekenka ko da je s modne piste sišla, a slatka, a lijepa, a mlada, čak joj je i sveki komad od žene...
To je bilo ugodno iznenađenje 8)
cekana Feliks je iza nas na onoj porodičnoj slici, pa nek prosude![]()
gdje su te jučerašnje fotke?
(a Felix je definitivno jedna od najljepših Roda)!
aaaa, na Domagojevom albumu!
(kako vas je lijepo vidjeti u toj 6+2+1 kombinaciji)
Ajme, MJ, što sam spetljana.. Sad ispada skroz koma :/ Da me ne znaš bilo bi mi skroz gadno..wewa prvotno napisa
![]()
A ti wewa, sam provociraj, nemoj da i tebi moram reć kak te zamišljam![]()
hajde, hajde, umirem od znatizelje! :Daqua prvotno napisa
posebno nakon sto mi je jedna forumasica rekla da zvucim jako blago, za na ranu privit'. a ovamooooooooooooo. ters nad tersovima.
Potpisujem! A nakon što sam upoznala 10-ak Roda, mogu dodati: ...i to u jako žestokoj konkurenciji.apricot prvotno napisa
cure, ego mi skocio nebu pod oblake, sto da velim...![]()
![]()
i moram dodati da nikad, nikad ne bih rekla da cekana i sabaleta imaju po troje djece. izgledaju kao da nemaju nijedno! (i ne velim to iz kurtoazije)
nego, gdje je domagojev album koji spominjete?
u sabaletinom potpisu klikni na domagoj.
iako, moram priznati da na toj slici tvoja ljepota ne dolazi do izražaja![]()
Uff sad mi krivo što nismo slikali rasturačinu mojih pelena... Mamaja me sigurno mrzi što na svako okupljanje vučem vreću pelena![]()
Mamajo, nisam Felix tražila dozvolu da li smijem objaviti njenu sliku. Ionako se vidi besprijekorna linija sa malo okruglastijim stomakom, a šarm i osmijeh se vide na avataru.mamaja prvotno napisa
![]()
Ti si objavila naš šarm i osmjeh draga! Vidiš, vidiš što je proračunata ženska duša![]()
zamisli Sharon Stone... pa još tri puta ljepša!
E vidis. A ja bih doslovno ovako opisala ivaricu. Da se bira mrs Roda, moj glas bi definitivno njoj isao...apricot prvotno napisa
zato je apri ko susan sarandon
Vidim da je vrijeme za 3. dio topica "Kako zamišljate forumašice"![]()
opet ivka ispade bolja od mene!
ma pronaći ću ja nešto u čemu ću je "sašiti"...
ajde tko će otvorit topik?
Ajd ti, tebe neće nitko napasti.![]()
pa baš sam razmišljala, ali za većinu ekipe znam kako izgleda 8)
pa u glancanju pločica i brisanju prašine čarapamaapricot prvotno napisa
![]()
ali na ovom Forumu je i to out.
izgleda da vrijede ivka - rules... na što god se odnosilo!
Ma dajte cure... što sve shvaćate tako osobno!!!
Ja bi otvorila, ja sam i bacila kost, ali kad vidim kako se neki ljudi vrijeđaju i nerviraju, pitam se što bi smjela napisati uopće. Eto, bar sam za felix dobro fulala, koliko je cura dobila komplimenata :D
cekana, ne se sekirati!
kad ivka i ja prestanemo režati jedna na drugu, znači da je jedna od nas umrla...
a druga sjedi na grobu i jede čokoladu!
Ce-ka-na, ce-ka-na, ooo-tvo-ri tooo-pic! :smajli skandira:
Ja sam isto dosta forumašica vidjela na fotkama ili uzivo pa mi nije toliki gušt. Ajd kad se sjetim kako sam ja zamišljala Lutonjicupa se nije uvrijedila.
Evo ga, nagovorile ste me besramnice jedne!!!
Kakav lik se krije iza nicka? Molim bez uvreda 8)
Vodenjak reče: Cvilidreta
Drugo ime Zinka i nitko me tako ne zove, prvo ime nek ipak ostane tajnaluce2006 prvotno napisa
Pa evo sama si rekla ime je tajna, a tajne se mogu pogađati ali se ne otkrivaju. Ma znaš tu priču o Cvilidreti...
sabaleta, skroz te potpisujem.
čar nicka i jeste da se ne zna tko se iza njega krije.
i draže mi je ovako: kad vidim Vodenjak, odmah mi je pred očima isprana sličica tužnoga klauna, neki poster koji je oastao na asfaltu i po njemu pada kiša... a u pozadini djevojka duge plave valovite kose, plavih tužnih učiju, visoka... kako gleda u taj poster i ne poduzima ništa...
a Zinka mi je totalno crna, odrešita i snažna...
Ne dirajte i ne odgonetavajte nam nickove!
Pustite nas da živimo s Trnoružicama i Crvenkapicama!
Ja sam onda totalno neinventivna
Slažem se apricot, tim imenom me nitko ne zove pa kao da ga nisam ni rekla. Htjela sam se nadovezati na ono gore napisano da takva imena ipak postoje i u stvarnom životu, malo čudna ali ipak postoje. Rijetki znaju da imam dva imena i kako glasi to drugo ime, a teško da će ga na forumu saznati![]()
Rasplaka me ova apricot, ovo je tako lijepoooapricot prvotno napisa
![]()
Onda ja više ne želim biti ana.m nego štrumpfetaapricot prvotno napisa
![]()
ana.m prvotno napisa
pa budi
A i ja tu negdje, samo sam malo skratila ime... Je da me prije nitko nije tako zvao, osim male djece jer im lakše. I Stella svima govori da se mama zove Minaandrea prvotno napisa