Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456
Pokazuje rezultate 251 do 259 od 259

Tema: Nickovi...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Curke, kako možete bit neinventivne kad su nikovi u pitanju? Meni jedan nije dosta, da se može ja bih svaki tjedan imala drugi nik. Što mogu tako sam nestalne prirode
    A kako sam ga izabrala: moj nik je izabrao mene, ja sam samo ugasila mozak i prepustila se

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo ja sam bila totalno neinventivna za vlastiti nick (drugo nekorišteno ime), ali sam zato bila jaaako inventivna u prijedlogu za ime potecijalne curice (zapravo sam ugasila mozak) - pa je ime mojoj kumi dobro poslužilo kad se prepustila...

Početno

Citiraj sabaleta prvotno napisa
    Curke, kako možete bit neinventivne kad su nikovi u pitanju? Meni jedan nije dosta, da se može ja bih svaki tjedan imala drugi nik. Što mogu tako sam nestalne prirode
    A kako sam ga izabrala: moj nik je izabrao mene, ja sam samo ugasila mozak i prepustila se
    8)
    Tvoj nick k'o i Davorov sin.

ivory avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moj nick je proizašao, naravno, iz mog imena, ali mi je u jednom razdoblju života (kojeg se s radošću sječam) to bio i nadimak... Vrlo neinventivno

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj dille prvotno napisa
    Citiraj sabaleta prvotno napisa
    8)
    Tvoj nick k'o i Davorov sin.
    Dille tek sam sad skužila. Još razmišljam što sin. Mislila sam na sinus i kosinus :?
    Morat ću ipak uključiti mozak.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno re

prva 3 slova moje djece-spojeno

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mene je MM prijavio na RODU pod ovim nickom , kao bas mi pase taj nick (ono dok su me brijali hormoni), a meni se poslije nije dalo prepravljati, pa je i ostao

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Obozavam HARIBO gumene bombone, pa je tako odluka pala da nick bude haribo.
    MM me zbog toga zove "moj gumenjak"

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj nadimak ili ime su bili zauzeti, pa sam odabrala "svoje ime" kako ga je interpretirao moj dragi nečak kad je bio jako mali I dugo sam bila njegova Kia

Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •