A ja sam napravila najveću glupost što sam se prijavila s ovim nickom koji imam. Mislila sam da sam to prerasla, ali očito još nisam i nikad neću... Ne osjećam se s njim dobro i najradije bih ga promijenila.
Radi se o tome da je to bilo moje PRAVO ime. Koje sam mrzila iz dna duše. Mama me rodila u našem lokalnom rodilištu gdje su nekad porađale babice, a ova moja voljela si je pocugati. I tako je moju mamu pitala kako ću se zvati da upiše u knjigu ( i to su tada radile babice), pa su mi tepale obje "mala Sanjica" i ona tako i upisala. I ja tako ostala u svim dokumentima. I što sam više rasla, više sam mrzila tu umanjenicu a kulminiralo je u pubertetu. Sa 16 godina je mama puknula i izvadila sve papire i dala mi da biram kako ću se zvati. I tako sam postala Sanja.
Nekako u vrijeme prijavljivanja na forum malo sam više proučavala numerologiju i ispalo mi je da je Sanjica za mene turbo sretno ime. I ja pomislim da bi to bilo zgodno...
I požalim. Uopće mi nije zgodno i baš se loše osjećam s tim nickom. Kao da sam uskrsnula stare aveti prošlosti.![]()