Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ajd da napišem svoj komentar prije nego pročitam ove tri stranice što ste ispisale...

Sjećam se Santa Barbare dok sam bila mala. Moji su to gledali i ja skupa s njima. Smatram da sam time nepovratno oštećena za cijeli život.

Nedavno sam se vratila u stan s nekim letkom iz dućana i ostala šokirana. Imaju nekakvu odjeću za klince i curice koje to reklamiraju stoje u nekakvoj zavodničkoj pozi. Meni je to nakaradno.

Mislim da ta količina seksa koja se promovira u medijima negativno utječe na djecu općenito, ne samo na djevojčice.

Ali nisam protiv ZO (vidim da je rasprava otišla u tom smjeru).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajd da napišem svoj komentar prije nego pročitam ove tri stranice što ste ispisale...

Sjećam se Santa Barbare dok sam bila mala. Moji su to gledali i ja skupa s njima. Smatram da sam time nepovratno oštećena za cijeli život.

Nedavno sam se vratila u stan s nekim letkom iz dućana i ostala šokirana. Imaju nekakvu odjeću za klince i curice koje to reklamiraju stoje u nekakvoj zavodničkoj pozi. Meni je to nakaradno.

Mislim da ta količina seksa koja se promovira u medijima negativno utječe na djecu općenito, ne samo na djevojčice.

Ali nisam protiv ZO (vidim da je rasprava otišla u tom smjeru).
    Kako si točno oštećena gledanjem Santa Barbare?

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Kako si točno oštećena gledanjem Santa Barbare?
    Bilo je puno previše seksa, prevara, ubojstava... Svega. Bila sam puno premala za to.
    Uostalom, mislim da je svatko tko je to gledao oštećen, na ovaj ili onaj način.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bilo je puno previše seksa, prevara, ubojstava... Svega. Bila sam puno premala za to.
    ajde, ajde... nije tako strašno

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam je gledala i ne sjećam e niti seksa niti ubijstava, sjećam se samo ogormne, cmoljave ljubavi Eden i Cruza....
    Ali sam kao klinka odgledala se moguće horore, počevši od Noći Vještica koji sam gledala s 8 godina. I dalje da ne nabrajam...Nisam postala Mike Myers zbog toga.
    Slušala sam i Samanthu i Madonnu i jako dugo Gunse. Nisam se drogirala niti sexala s 14.
    Mislim da nije neka veliak razlika nekad i sad. Sve je u odgoju i u stavu roditelja rekla bih....

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam je gledala i ne sjećam e niti seksa niti ubijstava, sjećam se samo ogormne, cmoljave ljubavi Eden i Cruza....
    Ali sam kao klinka odgledala se moguće horore, počevši od Noći Vještica koji sam gledala s 8 godina. I dalje da ne nabrajam...Nisam postala Mike Myers zbog toga.
    Slušala sam i Samanthu i Madonnu i jako dugo Gunse. Nisam se drogirala niti sexala s 14.
    Mislim da nije neka veliak razlika nekad i sad. Sve je u odgoju i u stavu roditelja rekla bih....
    He, he...horrori..i ja sam ih "gutala" od Carrie, Magle do svakakvog trasha...i isto sam slušala i Metal i pop poskočice 80-ih i točno se sjećam da smo negdje već u 6, 7 osnovne počeli razmišljati što ćemo obući (malo uže, malo kraće...), razmišljali o dečkima, počeli kao "hodati" s njima, pali su prvi poljupci...i mislim da sam imala savršeno djetinjstvo i teen godine, svašta pomalo, učenje na svojim greškama, puno isprobavanja...i mislim, skromno, da sam ispala "skroz" dobro
    E da, također pronalazila razno razne časopise i video kazete, gledala, gledala s frendicama, katkada kod jednog frenda, tome se smijali, zafrkavali...ma sve cool, normalno, dječje, tinejdžerski...svako vrijeme nosi svoje i vi to ne možete promijeniti braneći gledanje tv-a, facebook ili čega već ne...

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Zakaj Mike Myers?

S ovim se svakako slažem.
    Smatram da ja nisam trebala biti izložena tome čemu sam bila izložena. Muziku (metal), filmove i ostalo sam si dalje sama birala. U tome je razlika. A i već sam napisala da je nedostajalo nekakve prave kućne edukacije. Sve sam morala naučiti drugdje.

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Na temu Santa Barbare, ja sam godinama mislila da seks znači da se dvoje ljudi zagrli i valja po krevetu umotani u plahte baš zbog te serije.

Potpis na MarijuP.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •