Nedavno je jedna spanjolska tvrtka lansirala na americko trziste breast milk baby - iliti lutku za djevojcice koja se doji. Prethodno se ista lutka vec pocela prodavati po Europi bez vecih skandala. Igra je zamisljena tako da djevojcica obuce na sebe majicu koja je u paketu s lutkom, sprijeda na prsima su nacrtane latice cvijeta na koje djevojcica kad priblizi lutku ista pocne ispustati zvukove kao novorodjence dok doji. Nakon toga lutka cak i podrigne. Ovo nitko u Americi nije htio prodavati jer je to njima nenormalno, perverzno. U takvim izopacenim glavama cice su namjenjene valjda samo za seks. Paralelno je valjda ful ok citav niz bedastoca tipa stiklice i djeciji parfemi, ili jos gore oni uzasni izbori za miss baby gdje vrlo male curice vrte guzom ko 20-godisnje manekenke, obucene kako to djetetu ne prilici, nasminkane itd.
Meni je prekrasan gore post od Mamice i Apricot, jednostavno a tako bogato opisano upravo ono sto iskonski jest svijet tih malih curica koje od majke ne usvajaju samo sminku depilaciju i stikle, vec ponajprije stav, ideje, pogled na svijet i sebe. Te sukladno tome uce birati

? Svojedobno sam bila kod jednog frizera koji je svoj posao shvaćao jako odgovorno, stila - je, kaj, ja njoj promenim frizuru, e, onda više ne paše ni roba, ne paše ni posao, ne paše ni muž.

.