Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj YellowSky prvotno napisa Vidi poruku
    Jao, kako li je bilo nasim prabakama kad su videle nase bake u mini suknjama i sa obojenom kosom!! I negde jos pre toga kad su se umesto izmucenih svetaca na platnu slikale nage devojke...
    Kladim se da se pricalo preko plota isto ovo sto i mi sad na forumu pricamo!

Druga moda i malo tehnike - ljudi isti kakvi su uvek i bili!

Ne brinem uopste o seksualizaciji dece - pa moja baka i njene drugarice su bile udate sa 15, a mi sa 15 jedva da smo nekog nazovi decka imale

Mnogo vise od toga me brine paranoja ljudi!
    Potpis od A do Z. Doba punoljetnosti se sve više pomiče - 18 - 21 god, a prije je važilo ovo od 15-16 godina. Ne zalažem se za to, samo želim ilustrirati koliko se sve to mijenja.

Mislim da su ove knjige koje je ivarica navodila bile u članku u Globusu oko panike vezane za zdravstveni odgoj bile navedene, uključivo njihove naslovnice, kao nešto što bi danas iz straha od pedofilije, rasapa ljudskosti i prijetnje miru bile nezamislive za objaviti i prodavati (u njima se priča o dječjoj seksualnosti (masturbacija), o seksualnosti mladih, pozitivno o homo i lezbo sklonostima itd. - znači sve ono što je obilježilo našu mladost kao nešto najnormalnije, a danas je "zapaljiva / kompleksna tema" oko koje trebaju javne rasprave i referendumi).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.01.2013. at 01:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •