-
Pa ekoi ti bi trebala najbolje znati odgovor na to pitanje...ja o tome nisam razmisljala sa te strane meni su bratz lutke neprimjerene sa vise aspekata i kod nas nikad nije bilo bratz winxica isl stvari ne trazi kad vidi te winx na tv zove mama ugasi jer mi ti ne gledamo nekad kaze da se igrla winxica u vrticu ( valjda glume te winxice) ali ne trazi ne zeli....ja sam se jezila bribe lutkica nismo ih forsirali nismo ih nametali djecije nekad bilo cudno da ona ne zna stoje barbie ali L to ni najmanje nije smetalo. Vidjela je Barbie u cekaonic kod dr rekal da zeli jednu prosle godine dobila jednu za Bozic i nikad joj nije nesto zanimljiva bila uglavno skuplja prasinu. Mi ne zabranjjemo ali i te kako usmjeravmo. Ona ima dosta izrazen svoj stav i samouvjerena je tako da joj vrticka djeca ne mogu namtnuti previse svoje interse a buduci da ide u vrtic koje vode casne sestre djeca nisu u mogucnosti donijeti igracke u vrtic pogotovo ne takve vrste.
Kod garderobe vodim racuna da je obucena kao 5 godisnjakina i do sada sam se 2x posvadajla sa svojom mamom jer je 1 kupila i 1 htjela kupit haljincu koja po mom misljenju nije za dijete. Ona je je roaza fazi, fazi letira princeza isl...ali zeli stvari koje se u 99% slucajeva svide i MM i meni....
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma