Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja primjećujem da su osamdesetih tekstovi pop pjesama i pjesmuljaka uglavnom bili o ljubavi, a sad su uglavnom o seksu. Pa svi doma pjevušimo: can you blow my whistle, baby, whistle, baby...
    Posljednje uređivanje od vertex : 11.01.2013. at 15:47

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ja primjećujem da su osamdesetih tekstovi pop pjesama i pjesmuljaka uglavnom bili o ljubavi, a sad su uglavnom o seksu. Pa svi doma pjevušimo: can you blow my whistle, baby, whistle, baby...
    nemoj tako, ja sam baš neki dan na radiu slušala "I touch myself" to je tamo negdje iz osamdesetih, ne?

i potpis na Mimu za Oca na službenom putu, i ja sam bila "zgrožena", tako nešto danas ne prošlo ni pod razno
    društvo jest s jedne strane postalo osjetljivije na te teme (pa ni djeca više ne smiju bez badića biti na plaži, karikiram) no s druge strane bila je ona naslovnica Vougea nedavno s djevojčicama obučenim i našminkanima kao dame, valjda da se ponudi nešto drugačije, da izazove malo kontroverze, da digne prodaju itd (ali je urednica na kraju dobila otkaz ili je suspendirana)
    hoću reći, vjerujem da se djeca seksualiziraju od strane marketinških kampanje ne zbog potencijalno široke pedofilske publike nego zašto što to sada privlači pažnju
    osobno, nemam dijete te dobi pa nisam (još) zabrinuta
    kad dođe to vrijeme, ne znam što ću, kontrolirat sadržaj i filat ju/ih nekim našim životnim vrijednostima

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj tako, ja sam baš neki dan na radiu slušala "I touch myself" to je tamo negdje iz osamdesetih, ne?

i:
    il ovo
    http://www.youtube.com/watch?v=PfB9tPdzBjw

nisu ni te osamdesete baš bile nešto čedne

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Da samo to.
    A Veseljko, Danijelin Brodolom (znaš mama, brodić je pimpek- nisam uopće skužila dok mi kći nije objasnila)...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kaj sad više ni barbie ne valja?
    Ja sam imala barbie kad sam bila klinka, moja cura ih ima, ima i winx.
    Nije podvodljiva, dapače jako je pametna i nije ju briga za tuđe mišljenje i tuđe postupke.
    Možda ja imam sreće što imam takvo dijete, ne znam. Mislim da jedna lutkica nemre toliko utjecati na dijete da bi joj zabranila da se igra s nekom od njih.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Da samo to.
    A Veseljko, Danijelin Brodolom (znaš mama, brodić je pimpek- nisam uopće skužila dok mi kći nije objasnila)...
    amore mio.

slušala sam predstavljanje te knjige "žive lutke", pa se navodio neki primjer u engleskoj. gdje mlade cure mogu ući u neki kao boksački ring i tamo se polugole i u blatu boriti između sebe, dok muškarci gledaju. tako nešto. i sad žena koja je pisala knjigu je intervjuirala te curice (jer postoji mogućnost da završiš na naslovnici časopisa koji to organizira) i bile su oduševljene prije ulaska u "arenu". nakon toga su bile malo drugačijeg mišljenja, jer su rekle da su se osjećale kao obično meso. muškarci su zviždali, dobacivali, bilo je pregnjusno. istovremeno kad je pitala muškarce što o tome misle, svi nisu vidjeli nikakav problem, pa to je zabava. ali istovremeno svatko od njih je priznao da ne bi bio oduševljen da se njegova kći tako valja u blatu. znači ne njegova, ali može tuđa kći.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

inače, tu knjigu je predstavljala nataša govedić na ženskim studijama.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na znam jel vec spomenuto (nemam vremena pratiti temu niti sudjelovat u njoj), ali ima odlicnih knjiga prevedenih na hrvatski

jedna je Govorimo o spolnosti, izdavac je Egmont
    druga je za mlade, tj dvije su:
    Sve što dečki trebaju znat // Sve što cure trebaju znati (Mozaik knjiga)

ako ih vise nema u knjizarama to je zato jer sam ih ja pokupovala za rođendane

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •