Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne može se sve izbjeći, ali treba nastojati. I sadržajno i kvalitativno. Ne zbog djece nego i zbog sebe. Nije smeće nikakva zabava. Smeće je smeće i truje sve oko sebe baš kao i pravo smeće. Kuhati većinu obroka, ići na plac, šetati u prirodi i pažljivo birati odjeću, knjige, glazbu, predstave, izložbe meni je to sve dio zdravog i smislenog života.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Ne može se sve izbjeći, ali treba nastojati. I sadržajno i kvalitativno. Ne zbog djece nego i zbog sebe. Nije smeće nikakva zabava. Smeće je smeće i truje sve oko sebe baš kao i pravo smeće. Kuhati većinu obroka, ići na plac, šetati u prirodi i pažljivo birati odjeću, knjige, glazbu, predstave, izložbe meni je to sve dio zdravog i smislenog života.
    Potpisujem. Treba se stalno truditi da kvaliteta zamijeni smece. Ali stvarno to nije lak posao.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem. Treba se stalno truditi da kvaliteta zamijeni smece. Ali stvarno to nije lak posao.
    A istina, ali ništa što valja nije lako. Niš nam neće biti ako se baš zdesi da na ljetnoj terasi svi obiteljski otplešemo na neke takve,možemo se tome smijati, ali u svojem autu, u svojem domu, na svojem kompu - jok. To je meni čak nekako i pitanje identiteta...
    Posljednje uređivanje od pikula : 11.01.2013. at 18:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •