Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ove nacrtane likove nitko ne bi mogao zamijeniti za djecu.
    U najgorem slučaju, adolescenti. Ali to i sama znaš. I namjerno si rekla "djeca", pored zdravih očiju (pretpostavljam).
    I sad umjesto da se ispričaš zbog namjerne laže i u najmanju ruku pokriješ ušima, i dalje pokušavaš ljudima mazati oči.

A o preranoj seksualizaciji djece je malo neobično slušati iz usta ljudi koji su sljedebenici organizacije s toliko pedofilskih skandala pod svojim okriljem.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Ove nacrtane likove nitko ne bi mogao zamijeniti za djecu.
    U najgorem slučaju, adolescenti. Ali to i sama znaš. I namjerno si rekla "djeca", pored zdravih očiju (pretpostavljam).
    I sad umjesto da se ispričaš zbog namjerne laže i u najmanju ruku pokriješ ušima, i dalje pokušavaš ljudima mazati oči.

A o preranoj seksualizaciji djece je malo neobično slušati iz usta ljudi koji su sljedebenici organizacije s toliko pedofilskih skandala pod svojim okriljem.
    x

ženska osoba na slici ima male grudi, muškarac dlake na spolovilu. u licu jesu mladenački izgledi, ali to nisu djeca.

najsmješnije je od svega da osoba koja je snimila taj dokumentarac o kinsey - i time ujedinila neke katolike ove zemlje - je također osoba koja je govorila o upletenosti vatikana u nacističke zločine.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 11.01.2013. at 21:47

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jao, kako li je bilo nasim prabakama kad su videle nase bake u mini suknjama i sa obojenom kosom!! I negde jos pre toga kad su se umesto izmucenih svetaca na platnu slikale nage devojke...
    Kladim se da se pricalo preko plota isto ovo sto i mi sad na forumu pricamo!

Druga moda i malo tehnike - ljudi isti kakvi su uvek i bili!

Ne brinem uopste o seksualizaciji dece - pa moja baka i njene drugarice su bile udate sa 15, a mi sa 15 jedva da smo nekog nazovi decka imale

Mnogo vise od toga me brine paranoja ljudi!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj YellowSky prvotno napisa Vidi poruku
    Jao, kako li je bilo nasim prabakama kad su videle nase bake u mini suknjama i sa obojenom kosom!! I negde jos pre toga kad su se umesto izmucenih svetaca na platnu slikale nage devojke...
    Kladim se da se pricalo preko plota isto ovo sto i mi sad na forumu pricamo!

Druga moda i malo tehnike - ljudi isti kakvi su uvek i bili!

Ne brinem uopste o seksualizaciji dece - pa moja baka i njene drugarice su bile udate sa 15, a mi sa 15 jedva da smo nekog nazovi decka imale

Mnogo vise od toga me brine paranoja ljudi!
    Potpis od A do Z. Doba punoljetnosti se sve više pomiče - 18 - 21 god, a prije je važilo ovo od 15-16 godina. Ne zalažem se za to, samo želim ilustrirati koliko se sve to mijenja.

Mislim da su ove knjige koje je ivarica navodila bile u članku u Globusu oko panike vezane za zdravstveni odgoj bile navedene, uključivo njihove naslovnice, kao nešto što bi danas iz straha od pedofilije, rasapa ljudskosti i prijetnje miru bile nezamislive za objaviti i prodavati (u njima se priča o dječjoj seksualnosti (masturbacija), o seksualnosti mladih, pozitivno o homo i lezbo sklonostima itd. - znači sve ono što je obilježilo našu mladost kao nešto najnormalnije, a danas je "zapaljiva / kompleksna tema" oko koje trebaju javne rasprave i referendumi).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.01.2013. at 01:57

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj YellowSky prvotno napisa Vidi poruku

ka ovo itekako razlikujem
    a drugi dio uopće ne smatram istinom..iz iskustva, jer samo u oš znali za neke 'igrarije'
    a u prvom srednje je bilo cura koje su izjavile a 'jesu to već s dečkima'
    i na kraju stvar ostane u nekom ovom smjeru 'ok, al daj se zaštitite'
    meni neprihvatljivoravlje?
    ja sam motiva da ak za neš nemreš prihvatit moguće posljedice, onda to nemoj ni činit
    a što mogu djeca na kraju oš il u srednjoj? ostaviti školovanje rad trbuha? ić na ab? izlagat svoje nezrelo zdravlje??
    samo zato što je tako to u društvu, jer su mediji prepuni toga...i jer se to predstavlja kao 'in'..htjeli mi to ili ne..

a naše bake? i ta razlika o kojoj pričam..
    a imala sam i imam živućih prabaka..
    redom su se sve mlade udavale, al očito su bile zrelije od nas...
    ja to gledam kroz prizmu hvatanja sa životom u koštac
    narađale su se...jedna 9, druga 13....
    radile, gradile...
    pa ipak, nijedna moja pra/baka nije fasovala recimo depresiju, koja je danas nažalost jako raširena, il besmisao...
    naprotiv, radile su i dogajale

i to je ogromna razlika između onih 15god, i ovih danas
    nisu one odjednom postale zrele, nego je takav bio život i postepeno su stigle i do tog stupnja
    što danas ugl nije slučaj

i ne, da netko ne skoči, ne kažem i ne priželjkujem današnjim kćerima, sinovima da i oni krenu tim putem
    danas je klima društva u nekim stvarima pozitivnija
    al svakako nije pozitivna u preranoj seksualziciji djece što je evidentno prema spuštajućoj dobri ulaska u sp.odnose
    i riješenje nije dijelit kontracepciju nezrelim psh. i tjelesnim dušama.. to je samo dugoročno doljevanje ulja.. (kao onaj hot shot kondom za djecu kojia ni fizikom nisu stasala, a kamoli psihom)

eto to je moje mišljenje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •