Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Eto mene sa potpuno suprotnim iskustvom. Odgojili me informirano i lberalno, ko da je Jovanović propisao. Gledala Smrt u Veneziji sa valjda sedam godina. Ne sjećam se točno koliko sam imala godina,ali se sjećam da smo o granici homoseksualizma i heteroseksualizma, voajerizma i pedofilije, erotike, etike i estetike lijepo raspravljali do dugo u noć. I vidite sad što je od mene ispalo. Tako da može čovjek i s informiranjem pretjerat. U najboljoj namjeri

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Eto mene sa potpuno suprotnim iskustvom. Odgojili me informirano i lberalno, ko da je Jovanović propisao. Gledala Smrt u Veneziji sa valjda sedam godina. Ne sjećam se točno koliko sam imala godina,ali se sjećam da smo o granici homoseksualizma i heteroseksualizma, voajerizma i pedofilije, erotike, etike i estetike lijepo raspravljali do dugo u noć. I vidite sad što je od mene ispalo. Tako da može čovjek i s informiranjem pretjerat. U najboljoj namjeri
    Ni u čemu ne valja pretjerat, to je valjda jasno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I vidite sad što je od mene ispalo.
    hvala na upozorenju

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa šta ranije nisi rekla, da bolje razumijem zašto bježiš ko vrag od tamjana od spolnog odgoja šalim se.
    pikula moja, jovanović je propisao dva sata, teško da će djeca u ta dva sata kao ti razglabati o svemu tome. teško da će uopće razglabati, al otompotom.

ja ne razglabam isto previše s djecom, njih to pretjerano ne zanima, a i valjda nisam ni sama bila tako odgojena. nisam nikad s mamom razgovarala o seksu, ono baš da smo sjeli i razgovarali, sad će ti kćerce mama reći što je kontracepcija. i što je seks, i nemoj se seksati il seksaj se, al se pazi i seksaj se samo ako te on voli i poštuje. nekako smo mi to sve na mala vrata, naravno, u okvirima najbitnijega i neodvojivoga - građenju samopoštovanja i samosvjesti. a onda malo il puno seksa, il ako već oćete bez seksa, neće škodit.

moja mama nije nikad ovako kao kod ekoi bježala od odgovora, nit je seks bio tabu tema, al nismo imali taj frendovski odnos, mama imam dečka, šta sad. nemam pojma jel to ok ili ne,
    vjerujem da sam po tom pitanju puno otvorenija od nje, drugačija su vremena, drugačija sam ja, drugačiji je mm i tako. nije nam problem uopće razgovarati o bilo čemu, puno pričamo i svaku priliku koristimo za objašnjavanje tih nekih bitnih stvari.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

pa šta ranije nisi rekla, da bolje razumijem zašto bježiš ko vrag od tamjana od spolnog odgoja šalim se.
    Ne moraš se šalit MC nije do koljena mojim starcima. Ja sam mislila da je očito iz aviona da sam ja ta opečena koja sad puše i na jogurt.
    magriz Imaš pravo. Ako je liberalan odgoj stvorio mene ovako zadrtu,možda je ZO najbolji put da mi ćer ode u švore, a sin za svećenika. Nije loš plan.
    Posljednje uređivanje od pikula : 15.01.2013. at 21:11 Razlog: stavila milion smajlića

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

I vidite sad što je od mene ispalo. Tako da može čovjek i s informiranjem pretjerat. U najboljoj namjeri
    bolje da ti pošalješ svoje na ZO. i to pojačan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •