pa šta ranije nisi rekla, da bolje razumijem zašto bježiš ko vrag od tamjana od spolnog odgojašalim se.
pikula moja, jovanović je propisao dva sata, teško da će djeca u ta dva sata kao ti razglabati o svemu tome. teško da će uopće razglabati, al otompotom.
ja ne razglabam isto previše s djecom, njih to pretjerano ne zanima, a i valjda nisam ni sama bila tako odgojena. nisam nikad s mamom razgovarala o seksu, ono baš da smo sjeli i razgovarali, sad će ti kćerce mama reći što je kontracepcija. i što je seks, i nemoj se seksati il seksaj se, al se pazi i seksaj se samo ako te on voli i poštuje.nekako smo mi to sve na mala vrata, naravno, u okvirima najbitnijega i neodvojivoga - građenju samopoštovanja i samosvjesti. a onda malo il puno seksa, il ako već oćete
bez seksa, neće škodit.
moja mama nije nikad ovako kao kod ekoi bježala od odgovora, nit je seks bio tabu tema, al nismo imali taj frendovski odnos, mama imam dečka, šta sad. nemam pojma jel to ok ili ne,
vjerujem da sam po tom pitanju puno otvorenija od nje, drugačija su vremena, drugačija sam ja, drugačiji je mm i tako. nije nam problem uopće razgovarati o bilo čemu, puno pričamo i svaku priliku koristimo za objašnjavanje tih nekih bitnih stvari.