Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u prodaji vidjela grudnjak za trogodisnje djevojcice. Uopce si ne mogu predociti cemu bi takav odjevni predmet sluzio, a kao novopecena mama jedne curice bila sam sokirana da to uopce i postoji. Nakon toga na rodjendanskoj zabavi vrtickih prijatelja moga sina vidjela sam njegove cetverogodisnje vrticke prijateljice kako veselo skacu u bazen u dvodjelnim badicima. Jel to neki trenutni must have? Ja takvu glupost svojoj bome necu kupit ni za plazu ni za nigdje
    Ne znam, valjda ima roditelja kojima je simpa vidjeti vrtićko dijete u bikiniju. Ne znam zašto je imitiranje odraslih toliko privlačno roditeljima da to čine.

Moja je svake godine nudist Prošle godine se skompala sa jednom djevojčicom na plaži koja je imala totalno in dvodjelni badić pa me moje dijete pitalo zašto ona nema takav isto već je gola
    Dala sam joj objašnjenje da smatram da je bolje da je gola jer se dugo igra u plićaku i ne želim da ima mokri badić na sebi pogotovo ako malo i vjetar puše, ne želim da se nahladi, osim toga, više se osjeća slobodnije ako joj se ništa ne odvezuje, pada, bježi. Kada završi sa kupanjem, može se obući u kupaće gačice ili zamotati u ručnik a gornji dio joj nije potreban jer još nema grudi. Mislim da je bila zadovoljna odgovorom i da se složila s tim jer je i dalje totalni nudist

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    . Ne znam zašto je imitiranje odraslih toliko privlačno roditeljima da to čine.

pa nije privlačno roditeljima, nego djeci.
    dala bih vam ja moju m da ju vi uvjerite kako joj apsolutno ne treba gornji dio kupaćeg kostima
    pa kad počnu suze krokodilske.
    i, onda ju pustiš, štaš s njom, nije neka bitka bitna za voditi. prošlo ljeto joj je dosadilo nakon kojih dva-tri tjedna.

maria, i ja se nadam. da neće otkupiti i tu licencu.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 16.01.2013. at 10:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •