Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, dlake baš štite od bakterija, ali mislim da apricot hoće reći da su bakterije u potpazušju=smrad, tj. da se manje smrdi bez dlaka.
    Ne znam, ja mislim da nije tako.
    A, kužim. Nemam pojma, dlake su long gone da bi se više sjećala komparativne analize na tu temu, a imam premalo dijete da na njemu gledam dlake on-dlake off pa koje su tu razlike. Mene mama i pramenirala, mislim čak u osnovnjaku. Nije me to seksualiziralo, pouzdano tvrdim. Lakše sam menadžirala masnu kosu, a nisam još isprobavala ove no soap no shamopoo just water sve su to zavjere industrija ekstreme (koji ful djeluju za mirise dolje, pak, i tu mi se pokazuju skroz neekstremni, a to kažu i doktori).

Ja mislim da je sve to pijesak, i u stvari me straši koliko se općenito važnosti tome pridaje i zaključci izvlače, tim nekim stvarima koje se meni ne čine važne i ranga su mode, barem meni - tipa glitteri na noktima, taki na cipelama itd. Kad samo gledam slike iz prošlih vremena kako su i ljude i djecu u one steznike i ovratnike oblačili, a sva djeca imaju izraz malih odraslih, ne kužim neke specifikume "seksualizacije" današnjeg doba...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 17.01.2013. at 18:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •