Slažem se. I potpis na to da priroda nije uredila niti da se svaki dan vodom pereom, a kamoli sapunima, bilo u mineralima, bilo u ovome-onome. Priroda nije uredila puno toga, nije uredila brojne aspekte modernog života, života u gradovima itd.
Beti, umirem na uništavanje prirodnog staništa stidnih uši!
Kužite li vi koliko su to sve stvarno mode? Mislim, naći ćeš znanstvenika koji će tvrdit ovo-ono, meni linkalo istraživanje (moš si ga mislit kakvo) da su ljudi s madežima sretniji svakakve nebuloze, ali to je stvarno proizvoljno i uvjetovano modom (pola toga što stavljamo - ne stavljamo - a iz toga sad konstruiramo Bog zna što - kakve stavove, kakve pozadine itd.).
Ako je išta bezveze (znam da tu nemam sljedbe), to je po meni - dnevni uložak. On "pobjeđuje", po meni, na svom tom natjecanju od peta za djecu, preko šljokica na noktima itd.
A na marketingu su nas učili da je jedna firma tvrdila da bi uspješno marketirala ono iz Seinfelda - menzier ili tako nekako (grudnjak za muškarce). Uvjerena sam u to... samo još nek se malo stvore uvjeti - i evo menziera na tržištu. Što pak neće ništa, po meni, značit o muškima koji ga koriste, kao što ne znače niti auti koje voze.