Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ništa. Samo mislim da je navođenje higijene kao razloga skidanja dlak spin.
    Slažem se. I potpis na to da priroda nije uredila niti da se svaki dan vodom pereom, a kamoli sapunima, bilo u mineralima, bilo u ovome-onome. Priroda nije uredila puno toga, nije uredila brojne aspekte modernog života, života u gradovima itd.

Beti, umirem na uništavanje prirodnog staništa stidnih uši!

Kužite li vi koliko su to sve stvarno mode? Mislim, naći ćeš znanstvenika koji će tvrdit ovo-ono, meni linkalo istraživanje (moš si ga mislit kakvo) da su ljudi s madežima sretniji svakakve nebuloze, ali to je stvarno proizvoljno i uvjetovano modom (pola toga što stavljamo - ne stavljamo - a iz toga sad konstruiramo Bog zna što - kakve stavove, kakve pozadine itd.).

Ako je išta bezveze (znam da tu nemam sljedbe), to je po meni - dnevni uložak. On "pobjeđuje", po meni, na svom tom natjecanju od peta za djecu, preko šljokica na noktima itd.

A na marketingu su nas učili da je jedna firma tvrdila da bi uspješno marketirala ono iz Seinfelda - menzier ili tako nekako (grudnjak za muškarce). Uvjerena sam u to... samo još nek se malo stvore uvjeti - i evo menziera na tržištu. Što pak neće ništa, po meni, značit o muškima koji ga koriste, kao što ne znače niti auti koje voze.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.01.2013. at 10:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •