Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a učim je ovo kako su rekli - u intimi, ne pred drugima
    vidiš, meni ovo učenje nikad nije sjelo. argument da je to intimno, za privatnost, čini mi se baš kao seksualizacija djece
    nakon njenog pitanja - a zašto ne smijem pred drugima?, - nisam znala odgovoriti.
    tako da smo se mi prema trljanju odnosili baš kao prema sisanju palca.
    na početku smo puštali, a onda skretali pažnju, a sad već bez frke prekidam. kad se ulovi gledat crtić i uz put trljat. to najviše voli. glupo mi je reći malenome djetetu da je to ugoda koja je povezena sa čim, pa ne smije u javnosti
    iako, sve manje i manje se trlja. a ne brinem se oko toga da će imati neke traume. i slažem se s inom, otkriveni izvor ugode se ne zaboravlja samo se seli u intimu, kad za to dođe vrijeme. pet godina mi je još uvijek premalo za te intime
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 21.01.2013. at 16:31

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    vidiš, meni ovo učenje nikad nije sjelo. argument da je to intimno, za privatnost, čini mi se baš kao seksualizacija djece
    nakon njenog pitanja - a zašto ne smijem pred drugima?, - nisam znala odgovoriti.
    Pa ono... nije pristojno? To se ne radi pred drugima, kao ni druge neke stvari - presvlačenje npr.

To je zgodno za odraditi, npr., uz onu "info-obranu od pedofila" - tipa dole te smije dirati samo mama-tata-teta u vrtiću (ubaci ko hendla već dijete), zašto - jer se ni tata ni mama ne pokazuju goli itd. (osim ako idu na nudističku plažu di svi tako), jer je to intimno - tako i mama i tata ne pokazuju svima itd., zato imamo kupaće itd. Ne moraš odmah krajnost - tanga .

Ono, uvedi to s nekim općenitim pravilima, neutralni "se" će spriječit "seksualizaciju".

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    tako da smo se mi prema trljanju odnosili baš kao prema sisanju palca.
    na početku smo puštali, a onda skretali pažnju, a sad već bez frke prekidam. kad se ulovi gledat crtić i uz put trljat. to najviše voli. glupo mi je reći malenome djetetu da je to ugoda koja je povezena sa čim, pa ne smije u javnosti
    iako, sve manje i manje se trlja. a ne brinem se oko toga da će imati neke traume. i slažem se s inom, otkriveni izvor ugode se ne zaboravlja samo se seli u intimu, kad za to dođe vrijeme. pet godina mi je još uvijek premalo za te intime
    ovo je bio moj najveci problem. ako je ok, zasto skrivat.
    bas kao sto mi je bed kako joj objasniti da vise ne moze guzlat gola po plazi. ili livadi nakon pisanja :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •