-
Ja baš nemam srama, MD ga ima pa je kompromis plaža na kojoj se kupaju i jedni i drugi, a takva vrsta tolerancije i slobode mi svaki put bude baš onako fora. Doma se isto ne skrivamo.
Nego, čitajući vas, sjetila sam se priče kolegice koja je provela par dana na rumunjskom dijelu Crnog mora i ne može zaboraviti dvije djevojke koje su u kupaćim tangama jahale ponija.. bez sedla. 

Malo oftopica oko higijene i navika: upravo se nalazim u dijelu svijeta koji ima malo drukčije poimanje higijene, nakon nekoliko dana šokova, jučer sam razmišljala kako zapadni čovjek zapravo ipak malo pretjeruje sa potrebom za sve sterilnijim uvjetima. Bio mi je šok prije par dana, ali preživjela sam nehigijensku selendru bez vlažnih maramica koje sam zaboravila, a nema ih za kupiti; bez pranja ruku svako malo, a bilo je mnogo rukovanja s isto toliko neopranih ruku; s hrpom prašine i prljavštine po svuda, s hranjenjem po raznim prljavim mjestima koja izgledaju puno lošije od najlošije pečenjare kod nas, o wc-ima neću, ne želim se ni sjetiti...i, eto, bez posljedica, za sad. Ipak, ovo pišem nakon povratka u civilizaciju iz koje ipak sve izgleda ljepše.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma