Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: resetira mi se monitor

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno resetira mi se monitor

ne znam kaj mu je poludi i sam se isključi, flat je samsung . Evo dok ja napamet napišem poruku zgrasio se i upalio sam od sebe 3puta

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jel ti se gasi monitor ili kompjuter??

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nama se gasio kompjuter i pa smo morali maticnu mjenjati jer nesto s njome nije bilo ok...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pričala sam o monitoru, sad muž nekaj petljal po noći evo punih 5 minuta se nije zgasio, inače svako malose prije čulo ( unazad 2-3 godine) kak vjerovatno iz susjednog stana neko radi s daljinskim

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

jučer se meni to dešavalo skroz kad sam koristila google chrome, inače nikad mi se to nije desilo :/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nema veze s googlom chromom, muž inače fizički isključio iz struje pa ponovo uštekal, možda je imal žutu minutu

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nama se na poslu znalo to događati. bio je problem u kablu tj. rasklimanom dijelu za povezivanje. probaj to provjeriti. naš bi i krckao kad bi se malo mrdnulo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

naš je kvrckao u ne dodirnom stanju

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

'Oće žnjora popustiti. HDMI i nije neki standard po pitanju pouzdanosti kontakata. Može se na ugašenom stroju i monitoru više puta ubosti i iščupati konektor. Ne radi se o Muji i motorki, nego o jednostavnoj činjenici da se trenjem skidaju oksidi i takav konektor onda nešto uspješnije radi svoj posao.

Kabeli s pozlaćenim kontaktima su po tom pitanju puno bolji jer (prividno) ne oksidiraju, ali ja jako dobro pitanje kakvi kontakti su na uređajima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da napišem poantu samo koji dan nakon kaj se sam počel resetirat monitor, počel je i televizor svoj šov, sam je mjenjal programe, nitko nije znal kaj mu bi, pa je muž szval servis, i čovo u čudu, mislil je nosit na neku drugu adresu da tam proba, aonda je televizor rastavio i izvadio bočni podešavač () one bumbeke i to odspojio) i sad hoda

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Napopravljao sam se televizora, ali do sada se nisam sreo s bočnim podeševečem

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma to ja tak zovem, kak to zoveš ono čudo na boku ekrana kaj se može ručno tipkati

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A! To.
    Nekidan sam u opuštenom razgovoru čuo od jedne nezadovoljne da joj je već drugi televizor blagopreminuo tjedan dana nakon isteka garancije. Rekao bih da se radi o programiranom starenju. Caveat emptor!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •