-
resetira mi se monitor
ne znam kaj mu je poludi i sam se isključi, flat je samsung . Evo dok ja napamet napišem poruku zgrasio se i upalio sam od sebe 3puta
-
Jel ti se gasi monitor ili kompjuter??
-
nama se gasio kompjuter i pa smo morali maticnu mjenjati jer nesto s njome nije bilo ok...
-
pričala sam o monitoru, sad muž nekaj petljal po noći evo punih 5 minuta se nije zgasio, inače svako malose prije čulo ( unazad 2-3 godine) kak vjerovatno iz susjednog stana neko radi s daljinskim
-
Osoblje foruma
jučer se meni to dešavalo skroz kad sam koristila google chrome, inače nikad mi se to nije desilo :/
-
nema veze s googlom chromom, muž inače fizički isključio iz struje pa ponovo uštekal, možda je imal žutu minutu
-
nama se na poslu znalo to događati. bio je problem u kablu tj. rasklimanom dijelu za povezivanje. probaj to provjeriti. naš bi i krckao kad bi se malo mrdnulo.
-
naš je kvrckao u ne dodirnom stanju
-
'Oće žnjora popustiti. HDMI i nije neki standard po pitanju pouzdanosti kontakata. Može se na ugašenom stroju i monitoru više puta ubosti i iščupati konektor. Ne radi se o Muji i motorki, nego o jednostavnoj činjenici da se trenjem skidaju oksidi i takav konektor onda nešto uspješnije radi svoj posao.
Kabeli s pozlaćenim kontaktima su po tom pitanju puno bolji jer (prividno) ne oksidiraju, ali ja jako dobro pitanje kakvi kontakti su na uređajima.
-
Da napišem poantu samo koji dan nakon kaj se sam počel resetirat monitor, počel je i televizor svoj šov, sam je mjenjal programe, nitko nije znal kaj mu bi, pa je muž szval servis, i čovo u čudu, mislil je nosit na neku drugu adresu da tam proba, aonda je televizor rastavio i izvadio bočni podešavač () one bumbeke i to odspojio) i sad hoda
-
Napopravljao sam se televizora, ali do sada se nisam sreo s bočnim podeševečem
-
ma to ja tak zovem, kak to zoveš ono čudo na boku ekrana kaj se može ručno tipkati
-
A! To.
Nekidan sam u opuštenom razgovoru čuo od jedne nezadovoljne da joj je već drugi televizor blagopreminuo tjedan dana nakon isteka garancije. Rekao bih da se radi o programiranom starenju. Caveat emptor!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma