Gledam i usporedjujem cijene kolica novih i rabljenih. Razlika je drasticna. Da li bi kupili rabljena kolica?
Gledam i usporedjujem cijene kolica novih i rabljenih. Razlika je drasticna. Da li bi kupili rabljena kolica?
da kupujem, uzela bi radije rabljena nego nova
Ja sam uzela rabljena kolica quinny buzz, AS maxi cosi jaje i quinny košaru za kolica. To sve za manje od 2500 kuna. Košaru i AS sam prodala nakon što mi više nisu trebali i vratila cca 1000 kuna. Nisam požalila jer kolica su super i sad nakon više od 2. godine ih i dalje koristim!
Ja sam kupila rabljeni stokke i nisam požalila. Uštedila sam 4000 kn i dobila brdo dodatne opreme.
Ja sam kupila rabljena mura3, u dobrom stanju za relativno malo novaca.
Uštedila sam oko 3000kn i svakako bi opet išla na tu varijantu.
Ja sam kupila npr. vlakić kolica za blizance ABC Design, rabljena, besprijekorno stanje; koristila za moje cure i nakon cca 18 mj. prodala za 100 kn manjeI dalje služe ljude besprijekorno...
ja nisam kupila stara kolica, ali moje troje je bilo u istima ( ne trenutno moderna, ali dobra, i za sve terene), čak su bila i posuđena kad ih ja nisam koristila.
E sad smo mi ta naša ipak prodali , za simboličnu cifru , ali još mogu izgurati ohoho.
Kupila sam rabljena Peg perego kolica, vrlo malo korištena - kao nova za trećinu cijene. Za te novce sam mogla kupiti nova vrlo niske klase
koja bi sigurno kraće trajala i lošije izgledala od ovih rabljenih![]()
Ja sam kupila Pliko P3 baš tu na burzi. Htjela sam imati 2x pojedinačna kolica + 1 twin kolica. Kupnja polovnih mi je bila jedina opcija. I zadovoljna sam.
Kupili rabljena Monbebe 3u1, i sada će se evo treče dijete voziti u njima, jedino jaje nećemo koristiti kao autosjedalicu zbog roka proizvodnje ali će nam dobro doči za po kući. Autosjedalicu sa bazom nam je posudila prijateljica tako da smo i tu pokriveni. Razmišljali smo kupovati nova kolica za ovo dijete ali sam onda zaključila da je klincu sasvim svejedno u čemu se vozi, više je to šminka za roditelje
ako budemo isli na trece, definitivno uzimam rabljena kolica. sa prvim uzela neka jeftina, pa kasnije opet kisobran kolica. nisu vrijedila, bolje se odlucit za kvalitetnija kolica i nac rabljena
meni su rabljena koja sam jednom kupila drugi put dobila bila odlična. i uvijek sam ih uspješno prodala dalje čak i za istu cijenu za koliko sam ih i kupila :=)
Mi smo u oglasniku bili pronašli novi MC Buzz jeftiniji 1000 kn nego u dućanu isto tako i autosjedalicu. Oboje je bilo zapakirano u originalnoj ambalaži sa uputama i sve.
Vrijedi tražiti i čekati da se pojavi dobra prilika.
Rabljena a od ostatka novčeka ostalu opremu po potrebi... uzeli smo rabljena buzz i izdržala su prvo dijete i negdje kad je mlađa imala 9 mjeseci su pukla ali nije do njih nego do nas - vozili smo ih u gepeku pretrpana svim i svačim, pa po avionima i sl. i pukla je jedna poluga zauvijek... no mislim da bi tako bilo nakon 2-3 godine korištenja i da smo uzeli i nova obzirom na to kako smo se odnosili prema njima![]()
Oba puta sam koristila rabljena kolica i obe cue su bile treća beba u njima i sve 5.
I moji dečki se voze u Chicco rabljenima (2 djece ih je koristilo) i super su uščuvana.
Takva su nova prije cca 3g. koštala oko 4000kn, a mi ih kupili za 1800kn.
Definitivno glasam za rabljena![]()
Puno sam kolica kupila na burzi i sto tako prodala. Uvijek sam bila zadovoljna. Nekako više vjerujem rodama nego njuškalu i drugim oglasnicima