Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ha! ja vas molila za feedback a čini se da sam ja napravila prva vi ste me potakle

Elem, nisam radila s ružmarinom, nemam ga... ali sam ja odlučila napraviti sa slaninom i sa vlascem. Tako da sam manje stavila putra (jerbo je slanina masna). Masa je bila dosta gusta, tako da sam mogla raditi kuglice i malo ih samo pritisnuti da budu plosnatije, na neke stavila bučine sjemenke na druge sezam. Lijepo su se digle i zaokružile, i vrlo vrlo su fine i jako praktične za ponijeti recimo na put. Apsolutno mogu zamisliti i u slatkoj varijanti, mislim da će mi ovo češće biti na meniju. Toplo preporučam
    Probala sad kad su se ohladili. Jedina zamjerka je da su mi malo preslani. Previdjela sam da je slanina slana (što bi MM rekao "kao što i samo ime kaže" ), al dobro, znam za sljedeći put. I fakat su zasitni, pojedeš jedan/dva i miran si. Nije to kao s brašnom da samo trpaš - ne ide.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Jedina zamjerka je da su mi malo preslani.
    jel bi pasao mileram uz njih? ja ga jedem sa svim slanim suhomesnatim da malo razblaži, bilo slanost, bilo ljutinu (moji slavonci znaju pretjerati)

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    jel bi pasao mileram uz njih?
    Vrlo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove