Hej, dobro nam došla
Peci najbolje na masti ili maslu. Maslinovo ulje, neki kažu da nije strašno loše zagrijavati ga, drugi viču da je. Ja se držim toga da ga konzumiram hladnog. Maslac sam i ja koristila donedavno, dok nisam napravila maslo i sad sam totalni zaljubljenik - puno bolje podnosi visoke temperature, ne gori a prejednostavno je za napraviti. Evo tu imaš upute http://centarspinal.wordpress.com/20...u-masla-molim/
Bit će da sam ja predugo na ovoj prehrani. Prije bi mi bile nezamislive ove kombinacije, sada mi to sve ok. Kad sam preživjela odlazak s kruha, sve drugo mi je okprobala sam banane-slanina kombinešjn, i uf...meni nije bilo fino. držat ću se pršuta i dinje kad se zaželim tako nečega.
Kikiriki - ne. Kikiriki nije orašasti plod nego spada u grahorice/mahunarke. Ima previše UH i nema dobar omjer omega3 i omega 6 - previše ima omega 6 zato ga je bolje zaobilaziti.jučer sam gricnula malo kiki rikija - je li uopće dozvoljen?
Od orašastih su najbolji macadamia (skup ko vrag) i badem. Lješnjak je isto ok kao i orah. Al to sve maks jedna šaka dnevno, nikako više.
Bravo to je fakat uspjeh!s ovom prehranom se osjećam super, poletno i vedro
izgubila sam 8 kg i jako sam si važna![]()
![]()