-
Evo ja nikako d avam se pridružim s dnevnim jelovnicima. Najprije smo bili na putu, a na putu je često teško držati se LCHF-a u potpunosti. Poslije su zaredale boelštine doma pa se moj jelovnik sveo na jedenje ostataka i dijelova redovnih ručkova koje mogu jesti, bez posebnih priprema. Sads e pomalo vraćamo u kolotečinu.
Već rekoh, ja u principu ne volim mliječne proizvode pa za doručak gotovo redovito jedem jaja u nekom obliku. Danas su bila s domaćom šunkom i crvenom paprikom.
Za ručak su ostaci od jučer: juneća juha, pečeno pile, pečena bundeva i šampinjoni. Salata od kupusa. Imam i malo veprovine u umaku od rajčice.
Jučer nisam ništa večerala osim malo badema i malo svježeg ananasa jer sam bila jako sita od ručka. Danas još ne znam što ću. Ogladnim li, imam kulena, tune, jaja... pa će se već nešto naći.
Pijem ujutro jednu kavu (bez šećera, s mrvicu mlijeka), poslije zeleni ili bijeli čaj, vodu i u pravilu barem jednu limunadu (samo limun i voda).
Pojedem i koju klementinu ili naranču kroz dan.
Sutra ću napraviti varivo od poriluka na preostaloj juhi i kuhanoj junetini. Naravno bez zaprške.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma