Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam neki dan prvi puta pekla sardele u rerni, grozno kako su se isusile, nis nije bilo dobro
    Bubica, ja ti srdele slozim u protvu prelijem s dosta maslinovog ulja, sokom jednog limuna, posolim i pecem na 200. Zadnje 2 minute dodam hrpu cesnjaka i persuna.
    Uh, i ja bi voljela da se mogu prisiliti ne cistiti srdele. Uvijek kupim ledo ociscene pa pola kile ocistim za 15ak minuta.

Elly, piletinu prvo peces pa mariniras ili mariniras pa peces?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, piletinu prvo peces pa mariniras ili mariniras pa peces?
    Mariniram nekoliko sati, pa pecem.

OK, prvo, sinulo mi je zasto ja nisam na 100% LCHF prehrani - zato sto ipak, kad god imam izbora, uzmem nesto sto je low fat. Medjutim, ako ne mogu - a vrlo cesto ne mogu - ne opterecujem se time i jedem HF. Takodjer, imam limit na kolicinu voca. To bi, otprilike, bilo to, sto se razlika tice.

Vracajuci se na jelovnike...
    Subota: nismo isli u Ikeu, pa je za veceru bio homemade puding od cokolade u kojeg sam umijesala zobene mekinje. Cheesecake nisam radila.

Nedjelja:
    dorucak: kava moka sa mlijekom i stevijom, pa jogurt Freska Dijeta od jagode, pa jabuka.
    rucak u Ikei: dimljeni losos s umakom od senfa i kopra i mijesana salata; cola light, kava.
    vecera: skusa, Feta sir, senf s koprom (iz Ikee ), luk; homemade puding od cokolade.

Ponedjeljak:
    dorucak: macchiato, pa kasnije nesica sa mlijekom i stevijom, pa kasnije quark sir sa aromom vanilije i cvijeta narance, mekinjama i stevijom
    rucak: umak? varivo? od vrhnja za kuhanje, sa lukom, gljivama, sunkom od puretine i parmezanom; zelena salata.
    vecera: "pohani" celer, "pohani" Feta sir, kiseli krastavci ("pohano" = uvaljano u jaje i zobene mekinje).
    Prije vecere ce uletjeti cappuccino s frendicom nakon setnje/jogginga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •