Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
Elly, piletinu prvo peces pa mariniras ili mariniras pa peces?
Mariniram nekoliko sati, pa pecem.


OK, prvo, sinulo mi je zasto ja nisam na 100% LCHF prehrani - zato sto ipak, kad god imam izbora, uzmem nesto sto je low fat. Medjutim, ako ne mogu - a vrlo cesto ne mogu - ne opterecujem se time i jedem HF. Takodjer, imam limit na kolicinu voca. To bi, otprilike, bilo to, sto se razlika tice.

Vracajuci se na jelovnike...
Subota: nismo isli u Ikeu, pa je za veceru bio homemade puding od cokolade u kojeg sam umijesala zobene mekinje. Cheesecake nisam radila.

Nedjelja:
dorucak: kava moka sa mlijekom i stevijom, pa jogurt Freska Dijeta od jagode, pa jabuka.
rucak u Ikei: dimljeni losos s umakom od senfa i kopra i mijesana salata; cola light, kava.
vecera: skusa, Feta sir, senf s koprom (iz Ikee ), luk; homemade puding od cokolade.

Ponedjeljak:
dorucak: macchiato, pa kasnije nesica sa mlijekom i stevijom, pa kasnije quark sir sa aromom vanilije i cvijeta narance, mekinjama i stevijom
rucak: umak? varivo? od vrhnja za kuhanje, sa lukom, gljivama, sunkom od puretine i parmezanom; zelena salata.
vecera: "pohani" celer, "pohani" Feta sir, kiseli krastavci ("pohano" = uvaljano u jaje i zobene mekinje).
Prije vecere ce uletjeti cappuccino s frendicom nakon setnje/jogginga.