Mariniram nekoliko sati, pa pecem.
OK, prvo, sinulo mi je zasto ja nisam na 100% LCHF prehrani - zato sto ipak, kad god imam izbora, uzmem nesto sto je low fat. Medjutim, ako ne mogu - a vrlo cesto ne mogu - ne opterecujem se time i jedem HF. Takodjer, imam limit na kolicinu voca. To bi, otprilike, bilo to, sto se razlika tice.
Vracajuci se na jelovnike...
Subota: nismo isli u Ikeu, pa je za veceru bio homemade puding od cokolade u kojeg sam umijesala zobene mekinje. Cheesecake nisam radila.
Nedjelja:
dorucak: kava moka sa mlijekom i stevijom, pa jogurt Freska Dijeta od jagode, pa jabuka.
rucak u Ikei: dimljeni losos s umakom od senfa i kopra i mijesana salata; cola light, kava.
vecera: skusa, Feta sir, senf s koprom (iz Ikee), luk; homemade puding od cokolade.
Ponedjeljak:
dorucak: macchiato, pa kasnije nesica sa mlijekom i stevijom, pa kasnije quark sir sa aromom vanilije i cvijeta narance, mekinjama i stevijom
rucak: umak? varivo? od vrhnja za kuhanje, sa lukom, gljivama, sunkom od puretine i parmezanom; zelena salata.
vecera: "pohani" celer, "pohani" Feta sir, kiseli krastavci ("pohano" = uvaljano u jaje i zobene mekinje).
Prije vecere ce uletjeti cappuccino s frendicom nakon setnje/jogginga.![]()