-
Jucer sam umjesto planirane vecere kupila mjesavinu zasoljenih i przenih u pecnici orasastih plodova pa sam to jela, da mi pomogne podici tlak. Nisam jela ni kiwi izmedju obroka, nije me vuklo.
Danas, dorucak: moka kava; kasnije banana. Trenutno nesica sa mlijekom i stevijom. Kasnije cottage cheese.
Rucak: hm... E. zapela da danas za rucak tati (Josipovo) napravi pizzu, no ja nemam u kuci posija. Tako da imam vise planiranih verzija:
a) ako stignem kupiti posije, onda meni pizza s bazom od mekinja i gore polovica sunka, sir, paradajz, a polovica spek i gorgonzola (ona mu planira napraviti pizzu (gotovo tijesto, vec ceka) sa spekom i gorgonzolom);
b) ako ne stignem kupiti posije, onda meni jaja sa sunkom i malo pesta alla genovese i sira sa strane i kiselih krastavaca (ono sto sam jucer zaplanirala za veceru).
c) ili ono sto sam originalno zaplanirala danas za rucak - piletina s curryjem.
Vecera: cheesecake.
-
Danas:
dorucak: macchiato, pa cottage cheese sa cimetom i stevijom, pa nesica sa mlijekom i stevijom.
rucak: slani cheesecake
vecera: pileca prsa u curryju, kiselis-salata.
-
Doručak:ništa
marenda: jabuka + bademi
ručak: juha, bakalar + povrće
-
Danas:
dorucak: cappuccino, kasnije u toku jutra jos nesica sa mlijekom i stevijom. Slana palacinka (mekinje+sir+jaje) punjena smjesom quark sira, purece sunke i kiselog krastavca).
rucak: ostaci jucerasnjih pilecih prsa u curryju; salata.
vecera: omlet sa purecom sunkom, sirom i pestom alla genovese; paradajz.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma