Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jucer sam umjesto planirane vecere kupila mjesavinu zasoljenih i przenih u pecnici orasastih plodova pa sam to jela, da mi pomogne podici tlak. Nisam jela ni kiwi izmedju obroka, nije me vuklo.

Danas, dorucak: moka kava; kasnije banana. Trenutno nesica sa mlijekom i stevijom. Kasnije cottage cheese.

Rucak: hm... E. zapela da danas za rucak tati (Josipovo) napravi pizzu, no ja nemam u kuci posija. Tako da imam vise planiranih verzija:
    a) ako stignem kupiti posije, onda meni pizza s bazom od mekinja i gore polovica sunka, sir, paradajz, a polovica spek i gorgonzola (ona mu planira napraviti pizzu (gotovo tijesto, vec ceka) sa spekom i gorgonzolom);
    b) ako ne stignem kupiti posije, onda meni jaja sa sunkom i malo pesta alla genovese i sira sa strane i kiselih krastavaca (ono sto sam jucer zaplanirala za veceru).
    c) ili ono sto sam originalno zaplanirala danas za rucak - piletina s curryjem.

Vecera: cheesecake.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas:
    dorucak: macchiato, pa cottage cheese sa cimetom i stevijom, pa nesica sa mlijekom i stevijom.
    rucak: slani cheesecake
    vecera: pileca prsa u curryju, kiselis-salata.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Doručak:ništa
    marenda: jabuka + bademi
    ručak: juha, bakalar + povrće

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas:
    dorucak: cappuccino, kasnije u toku jutra jos nesica sa mlijekom i stevijom. Slana palacinka (mekinje+sir+jaje) punjena smjesom quark sira, purece sunke i kiselog krastavca).
    rucak: ostaci jucerasnjih pilecih prsa u curryju; salata.
    vecera: omlet sa purecom sunkom, sirom i pestom alla genovese; paradajz.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •