moj jelovnik za ovaj tjedan
standardni doručak: miksani jogurt, 1 jabuka i laneno ulje (dr. Budwig protokol)
standardni ručak na poslu: celer izrezan na prutiće, abc sir i kajmak ili kuhana šunka
ručak doma:
ponedjeljak: juha od jelena (bez rezanaca), pureće šnicle s umakom od vrhnja i kuhanim karfiolom, matovilac
utorak: riba na roštilju
srijeda: kuhana riba (kao predjelo), lignje s češnjakom i vinom na tavici, matovilac
četvrtak: planiram krem juhu od brokule, ostalo mi je malo lignji za ispeći, ostatku familije budem ispekla piletinu. uz sve to još kuhani karfiol. matovilac naravno (ima ga u vrtu, pod lutrasilom i hitno ga moramo jesti jer već ide u cvijet).
petak: planiram jelena na naglo s rikulom (jelen je već u pacu), djeci riža

vevčera: ako sam gladna (a uglavnom nisam), narežem malo kobasica, špeka, malo kajmaka (minimalne količine, zasiti me već par kockica špeka)

dodatno: u 2 tjedna sam ukupno pojela 100 gr tamne čokolade (uglavnom vikendom, kad me uhvati kriza)