Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
nisam bademe nikad probala u slanoj varijanti, ali sad sigurno budem
Ako nisi do sad, sestro nemoj ulaziti u taj svijet, nikad iz njega izaći nećeš

Izradu maslaca od badema sam magistrirala pa evo par hintova:
- bademi se jedno 10min ubace na pećnicu na 175C
- nakon toga, vreli se ubace u blender (moj je 400W i super hendla sve, idealno bi bilo da je 700W)
- blendaš blendaš blendaš - dok ne postanu tekućina - kad kontaš da nikad nema kraja, e ONDA si blizu kraja (to je ko s porodom )
- maslac bude vrel (to je normalno), malo posoliš i uuuumireš od sreće kak je fino

Mene je ova cura uputila u svijet maslaca od orašastih plodova - Detoxinista sličice izrade maslaca i upute, pazite ona nije paleo, samo neki recepti su joj paleo.

Ista stvar za maslac od lješnjaka. Samo što se lješnjaci grubo oljušte nakon prženja. I naravno nakon toga je easy napraviti domaću nutelu