-
Napravila sam onu pitu sa špinatom, odlična je. Sljedeći put ću staviti malo manje pancete (u receptu piše da ide 200g, a mislim da ne bi trebalo više od 100-150g), stavila sam 250 g naribanog sira i malo više špinata. A tako je zasitno - pojela sam dva komadića i ne ide više. A za ručak fritaja sa šparogama i pršutom i juha od kostiju. Jedino sam klincima i MM ukuhala rezance u juhu. A što se mesa tiče, uglavnom ga jedem samo za vikend, nisam baš preveliki ljubitelj. Meda se nisam odrekla u potpunosti, stavim ga npr. u LCHF granolu, kokosovo ulje je lijepo poveže, a med napravi hrskavom. Ne mogu baš prečesto jesti jaja za doručak, a granolu bih mogla svaki dan (s bademovim mlijekom). Uskoro će krenuti i sezonsko voće poput ribizla, borovnice i sl., jedva čekam. Ali neću se odreći ni trešanja... A. Šupe je u jednom svom komentaru napisala da voće mogu jesti oni koji nisu na dijeti, a da ga je najbolje jesti u popodnevnim satima - ali samo voće (koje može zamijeniti užinu/večeru i ništa do sutra). Ja sam npr. prošlo ljeto ponekad znala jesti samo lubenice, tijekom cijelog dana. A mršavila sam kao luda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma