Ja tikvice narežem na tanke trakice i prokuham točno minutu i ocjedim i raspada se onaj dio kod sjemenki ostatak je čisto dobar. Ako ih ostavim sirove imam osjećaj da jedem umak s krastavcima a to mi nije baš nešto
Jučer sam pojela D: malo svježag sira
R: malo bistre juhe+salata+roštilj
V: špek+mladi luk
Danas imam za ručak skuhanu cvjetaču prelivenu s vrhnjem, jajima, malo špeka, sira i mladog luka.
Doručak je opet svježi sir ili jogurt i naravno kava.
Kupila sam steviju u mulleru i čini mi se ok.
Jučer sam napravila kolač tako da sam izmiksala bjelanjke s malo meda i stevije i dodala cca 100 g miksanih lješnjaka i na velikoj protvi ispekla a kad se ohladilo izmiksala sam slatko vrhnje opet s malo meda i stevije dodala smrznuto šumsko voće i par kockica otopljene bijele čokolade i s tim napunila tjesto koje sam prerezala na pola i poklopila s drugom polovicom.
To je za dječicu i muža a i da se ja malo zasladim ( ne bi trebala zbog bijele čokse).
Jako fino ali je bilo malo tekuće punjenje pa sam malo zamrznula i sada je savršeno, kad se izvadi "biskvit" se odmrzne a unutra sladoled s šumskim voćem.