ajme koliko postova na temu žlundri

vraćam temu na jelovnike, evo par mojih omiljenih:
za prilog: tikvice, luk i špek zgrilaš na gril tavi pa zaliješ maslinovim i s malo limunovog soka (ili zgriješiš s par kapi balzamica)= savršen prilog koji može stajati par dana u frižideru (ako preživi), fin je topao i hladan
kad vam dosadi piletina probajte fini francuski recept za pileća prsa (u komadu s kosti): kožicu ne baciš, natrljaš soli i mariniraš u maslinovom sa puno limunovog soka i par grančica ružmarina. nakon par sati u friđu pečeš u pećnici prvo s kožom dolje pa gore. jako je fino i hladno
konačno sam napravila i poriluk da mi bude fini, naravno dinstan sa špekom, malo putra i malo slatkog vrhnja

evo par meni dobrih linkova na recepte, nadam se da ne ponavljam nečije linkove:
http://www.modernpaleowarfare.com/
http://yourlighterside.com/
http://www.elanaspantry.com/gluten-free-recipes/
http://fastpaleo.com/category/all-recipes/