Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,405

    Početno

    Kako se pravi nademovo brašno?
    Meni ostaje svaki puta nakon izrade bademovog mlijeka smjesa koju bacim. Da li je to brašno ili?

    Pokušala sam ga osušiti ali se nekako pokvari za vrijeme sušenja.

  2. #2
    Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,405

    Početno

    Neću više pisati preko mobitela. Stalno griješim... Sorry....

  3. #3
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,991

    Početno

    Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Kako se pravi nademovo brašno?
    Meni ostaje svaki puta nakon izrade bademovog mlijeka smjesa koju bacim. Da li je to brašno ili?

    Pokušala sam ga osušiti ali se nekako pokvari za vrijeme sušenja.
    Baciš?? aaaaaaaaaa, ne bacati Osuši ga u pećnici na laganoj temp

    ja inače samo sameljem bademe. Al kokosovo brašno se dobije (i radim ga) točno ovako kako ti radiš, prvo dobijem mlijeko pa onda sušim to što ostaje.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •