-
Nakon što sam počela raditi ovaj način prehrane mi je postao neizvediv, ali sam se prisilila jer sam imala problema sa padom imuniteta i željezom.
već tjedan dana uspješno bavim, ne znam jel brljam ali dobro se osječam.
doručkujem uglavnom jaja, domaću slaninu, paradajza ponekd, sir svježi, šunku. danas sam malo goude pojela jer mi se bilo frka ništa drugo nije bilo.
Ručak kako kada, danas ću vjerojatno neku ribu na žaru na poslu pojesti i blivu s tim, inaće preživim na malo borovnica ili nektarini do navećer.
Večeram npr. pileće ražnjiće na svinjskoj masti pećem i šopsku slatu.
Meso s grilla i krastavce s vrhnjem i češnjakom, jučer sam radil salatu od tune, tunu u maslinovom sa pomješala sa jedim paradajzom, pola svj. krastavca i malo feta sira.
Mislite da je ok?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma