Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #11
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Lokacija
    na jugu
    Postovi
    3,403

    Početno

    Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda su bili - lignjuni?
    moguce da je bio totanj ali vjerojatnije da je greska u pripremi...
    lignje su tvrde ko opanak ako se prepeku,na gradelama treba oprezno s njima!

    ako se peku u pecnici nesmiju se prije cistit ( i pogotovo ne ispirat utroba),onda budu mekane i socne!
    naravno,to se moze samo sa svjezima!

    jedva cekam na ribanje,neki su ih vec poceli lovit ali neka one jos malo narastu...
    ccc,da patagonijske....jooooj,koje svetogrdje....


    pitanje,jeli se moze s psylliumom zgusnut juha? cini mi se da je netko pisao da nije bas zamjena za skrob jer je vise zelatinasta?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 18.09.2013. at 23:09

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •