Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav svim lchf-ovcima

Budući sam i sama lchf fan, konstantno sam u potrazi za novim receptima. Odlučila sam napraviti web stranicu na koju se možete logirati i objavljivati vaše recepte. Trenutno je na stranici objavljeno samo mojih nekih 20-ak recepata. Nadam se da ćete podržati moj trud i zajedno sa mnom puniti stranicu receptima, a time ćemo napraviti bazu recepata i imat ćemo ih sve na jednom mjestu

Molim vas također da sugerirate kako poboljšati stranicu

http://www.lchfsvakidan.com/

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj ZoviteMeZuta prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim lchf-ovcima

Budući sam i sama lchf fan, konstantno sam u potrazi za novim receptima. Odlučila sam napraviti web stranicu na koju se možete logirati i objavljivati vaše recepte. Trenutno je na stranici objavljeno samo mojih nekih 20-ak recepata. Nadam se da ćete podržati moj trud i zajedno sa mnom puniti stranicu receptima, a time ćemo napraviti bazu recepata i imat ćemo ih sve na jednom mjestu

wooooow
    super

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    wooooow
    super
    Drago mi je da podržavaš ideju, jeeee. Nadam se da ćemo vidjeti i neke od tvojih recepata tamo

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ZoviteMeZuta prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim lchf-ovcima

vidila sam recepte sa quino-om,ona i nije bas po lchf-u....ali je bez glutena,jel tako?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u principu kvinoja i amaratan spadaju u pseudo žitarice tj. nisu žitarice ali se jedu ko žitarice.

inače vidla sam recept s repom ne kužim zakaj soliti i žmikati, može se lagano prepeči sitno narezano na maslinovu ulju, to voli moj najmanji

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    vidila sam recepte sa quino-om,ona i nije bas po lchf-u....ali je bez glutena,jel tako?
    Ne quinoa nije po striktnom LCHF-u jer na 100g ima 62 ugljikohidrata. Ja jedem quinou jer treniram biciklizam i ne moram mršavjeti. Ne jedem ju često, al dva puta mjesečno ju pojedem

Definitvno je bez glutena.
    Na portal lchfsvakidan.com ću staviti kategoriju bez glutena i quinou ću staviti tamo
    Hvala što ste pogledale. Imate li prijedloga kako poboljšati?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •