Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Zobene posije

Mislim da je ovdje najveca koncentracija forumasica koje ih koriste, pa me zanima - ako bih ih htjela konzumirati nekuhane, kao dodatak vlakna prehrani, da li ih ikad radite samo namocene ili samo kao zamjenu za brasno?
    Da li ima vise vrsta ili je sve vise-manje isto?
    gdje su najjeftinije (a da nije iherb)?
    da li ih dodatno meljete prije upotrebe (negdje sam to procitala kao preporuku)?
    koliko im treba da se namoce?
    Da li se uspjesno namoce i u hladnom (npr jogurt) ili ih treba preliti necim vrucim (kao npr zobene pahuljuce)?

thx!

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je ovdje najveca koncentracija forumasica koje ih koriste, pa me zanima - ako bih ih htjela konzumirati nekuhane, kao dodatak vlakna prehrani, da li ih ikad radite samo namocene ili samo kao zamjenu za brasno?
    Da li ima vise vrsta ili je sve vise-manje isto?
    gdje su najjeftinije (a da nije iherb)?
    da li ih dodatno meljete prije upotrebe (negdje sam to procitala kao preporuku)?
    koliko im treba da se namoce?
    Da li se uspjesno namoce i u hladnom (npr jogurt) ili ih treba preliti necim vrucim (kao npr zobene pahuljuce)?

thx!
    Koristim ih često,doduše ne bez termičke obrade jer mi više-manje mijenjaju brašno ili radim kašu od njih.A i kuhaju se doslovce minutu-dvije,tako da nije neki posao. Probala sam ih sirove u jogurtu,al svaki put mi budu grčevi u želucu tako da više ni ne pokušavam.
    Mekinje uglavnom koristim za palačinke i tu kašu na sto varijacija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •