-
Osoblje foruma
pretužno...iskrena sućut cijeloj obitelji...
-
i ja vjerujem u Boga ali ga ne razumijem , ....zasto nam uzima djecu, zasto ?
jako mi je zao Tikice ....nije nitko to zasluzio pogotovo ti ,kad si uspjela napokon
u soku sam ...
tvoji anđeli nece gore biti sami
moja iskrena sucut
-
-
-
Iskrena sućut!
-
-
-
-
Žao mi je draga Tikice.jako mi je žao.
pretužno.
-
-
Pretuzno i pretesko... Obitelji iskrena sucut
(
-
Užasno mi je žao. Neka anđeli počivaju u miru.
-
-
pretužno i preteško,jako,jako mi je žao.....
-
Draga tikice, beskrajno mi je zao...
ne pronalazim rijeci utjehe
iskrena sucut tebi i cijeloj tvojoj obitelji; zelim vam snagu da uspijete ovo prezivjeti...
-
Moje najiskrenije saučešće
(
-
Draga tikice,
nema rijeci kojima bih opisala ovu svoju zbunjenost, strah, ljutnju...samo ne znam kome svoju ljutnju usmjeriti?? Tako sam sa radoscu citala da se pripremas na porod i susret sa svojom bebicom! Nemogu vjerovati i ne zelim zamisljati kolika je tvoja tuga u ovom trenutku! Tek sada mogu znati sto moze boljeti vise od gubitka jednog djeteta, a to je gubitak dvoje ili vise njih!
Ne znam od koga izmoliti malo snage za tebe i tvoju obitelj! Od Boga?Hm, ne znam...kad bismo samo mogli razumjeti zasto???
Oprosti, draga, znam da ti ne pomazem svojim postom...Nek su ti barem tvoji Andjeli na pomoci i nek te cuvaju!
A njima nek je pokoj vjecni medju oblacima!
-
Prepretužno. Nemam pametnih riječi. Strašno mi je žao zbog boli s kojom se morate nositi.
-
-
Osoblje foruma
-
-
Pretužno
...Iskreno saučešće!
-
žao mi je... iskrena sućut!
-
-
-
Iskrena sucut cijeloj obitelji.
-
Iskrena sućut obitelji...
-
moja sućut tikice
-
Draga tikice, nema riječi koje mogu obrisati suze..Iskrena sućut!!!
Neka tvoji anđeli budu ponosni na mamu hrabricu koja je uživala u svakom danu provedenom s njima!!!
-
-
Iskreno saučešće, ovu tugu i bol nitko nikada ne bi trebao doživjeti, mali anđelu mirno sanjaj ;(
-
Iskrena sućut
-
-
Tikice,iskrena sućut tebi i tvojoj obitelji
-
Iskrena sućut jedinstvenoj tikici_69 povodom gubitka djeteta.
Kao da ste mi pročitali misao, zatvarate temu na foruma na jedan dan u znak suosjećanja.
-
-
-
Iskrena sućut.. prestrašno
-
-
Iskrena sućut tikici.
...i puno snage da prebrodi ovu tugu.
-
Osoblje foruma
-
ovo je pretužno, iskrena sućut cijeloj obitelji
-
-
Najdublja sućut
.
-
Prvi Tkičin blog sam čitala nekoliko tjedana prije svog prvog IVF-a i dao mi je snagu..jer 22 postupka nisu mala stvar, a to znamo sve koje smo ih prošli.....
Čitala sam njezin blog...da se razumijemo, ne poznajem ju osobno, ali ta snaga koje je ulijevala kroz svoje blogove, i postove na forumu je pomagala...tužna sam, trenutačno i uplašena...
draga Tikice, ne znam dal ćeš čitati ovaj post, ali šaljem ti silnu ljubav i nadam se da ćeš pronaći snagu u sebi...
-
-
-
-
-
prestrašno....tako nepravedno... 
Jako mi je žao, iskrena sućut cijeloj obitelji
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove