-
Ulogirala am se nakon dugo vremena, svašta sam nešto očekivala al ovo nikako! Užas, ne mogu vjerovati naprosto!
Iskrena sućut cijeloj obitelji! Dragi Bože daj joj snagu, a anđeli neka je čuvaju!
-
Tako mi je žao!
-
nakon toliko borbe i sokova, najveci i najtragicniji sok... tesko je to zamisliti, a kamo li prozivjeti. molim se za tebe i tvoje decke. Neka vam Bog da snage...neka vas cuvaju vasi andjeli
-
Iskrena sućut cijeloj obitelji. Jako mi je žao...
-
Tvoja Laurica je bila najocekivanija bebica na ovom forumu...toliko smo sve cekale s tobom taj veliki dan.
Nemam rijeci, ovo je najstrasnije , najbolnije...molimo se za malog andjelka i njenu seku. A i ovo malo vremena sto je provela s nama, ucinila je puno. Volimo Vas sve ..iskrena sucut tebi tvojoj obitelji
-
-
-
-
Draga Tikice iskrena sucut
-
Tikice, toliko volje, toliko nadanja i na kraju ..... pretužno,žao mi je
-
Draga tikice
Jako mi je zao zbog tvog gubitka. Jednostavno nemogu vjerovati da se to dogodilo. Pa kako? Nemogu vjerovati. toliko smo se svi veselili...mislim i molim za tebe i tvoje andjele. Drži se
Puno pusa
Posljednje uređivanje od misekica2011 : 14.01.2013. at 21:53
-
-
Draga tikice, žao mi je... Neka vam vaše anđelice daju snage za preživjet
-
Zaista sam ostala bez rijeci, sokiralo me kad sam vidjela. Ovo stvarno nije fer.
Moje saucesce Tikici i obitelji.
-
Iskrena sućut
-
-
Tikice draga, suze, suze, žao mi je, jako mi je žao....
-
-
-
iskreno saučešće
-
nemam riječi.....
-
-
Nemam riječi, prestrašno
-
Spavaj mirno anđele, i pomozi mami i tati da vjeruju da si na puno ljepšem mjestu...i da ih čuvaš.
Iskrena sućut cijeloj obitelji.
-
prestrašno,iskrena sućut
Posljednje uređivanje od hrki : 15.01.2013. at 10:16
-
-
-
nemam riječi.
Tikica, primi moje naiskrenije saučešće.
-
Iskrena sućut cjeloj obitelji
-
-
Osoblje foruma
-
Ajme nisam ni pojasnila link - to su Tikičine misli na blogu...
-
-
-
-
-
-
-
-
ja se opet rasplakala čitajući...ali vidim da je ona jedna stvarno hrabra žena i znam da će je njeni anđeli čuvati
-
-
moja sućut
-
Moje saučešće
-
-
Prestrašno, pretužno. Iskreno mi je žao.
-
Strasno... Iskrena sućut!
-
Jako mi je zao.
-
vec nekoliko dana pokusavam nesto napisati, ali ne pronalazim rijeci... tikice hvala sto si hrabra i u najvecoj boli. ti si andeo svih nas koji smo prolazili ili prolazimo MPO put... moja sucut...
-
Osoblje foruma
-
nemam adekvatnih riječi da napišem nešto suvislo , osim ovih jednostavnih, žao mi je , moja sućut
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma