ne mogu vjerovati kako može boljeti tuga nekoga koga nikad u životu nisi ni sreo.
plačem tikice zbog tebe, zbog tvojih bebica, plačem i ne mogu zaustaviti suze
žao mi je, neopisivo![]()
tikice, gotovo sve žene rode djecu... ali samo one odabrane rađaju anđele.
pretuzno za jedan zivot i jedno srce... Laurice pokoj to vjecni i nek te cuvaju andjeli
Nema riječi.... http://zalauru.blog.hr/2013/01/16314...ih-andela.html
obitelji iskrena sucut
ja nemam riječi suze moje sve govore . stvarno mi duša plače ... žao mi je![]()
Iskrena sućut..
ajme draga...koja tugabeskrajno mi je zao
![]()
ajmeee........
draga moja tikice_69... pročitala sam tvoju priču i suza suzu goni.
a što da ti uopće i kažem? znam da ti ništa ne može nadomijestiti taj gubitak, da te malo šta može utješiti u ovim trenucima. šaljem ti virtuelni zagrljaj čvrst do neba i želim ti da nekako skupiš snagu za dalje. jednoga dana....
O, tikice, pročitala sam tvoje riječi. O, tuge. Znam s čime se suočavaš, pa mi je još teže zbog tebe.
Draga Tikice, neka ti nebesa daju snage, tebi i tvojem mužu. Pretužno je i neshvatljivo okrutno![]()
nemam riječi... samo suze... i vjeru da si dovoljno jaka
suosjećam...čuvaj se
Kad bi barem svaka od nas molgla ponijeti dio ove boli, jednu krhotinu, kad bismo mogle barem pomoći...
Draga tikice....nema rjeci kojima bi te netko utjesio.... drzi se ....
Draga tikice, nema riječi koju mogu napisati ili reći da te sada utješe... Zato ti šaljem virtuelni zagrljaj i znaj da sam u mislima s tobom.
Žao mi je što si prošla kroz to. Žao mi je bezmjerno. Draga, ako ti bude trebalo - javi se. Nekad je bolje pričati. Možda nekad nećeš moći, ali pričaj, piši.
Prestrašno i prenepravedno! Ali moramo vjerovati da su naši mali anđeli na nekom boljem mjestu. I imaš pravo, roditelji anđela se ne boje smrti. Iskrena sućut tebi i TM![]()
Iskrena sućut vašoj obitelji. Želim vam od srca da cijeli život zadržite misli iz vašeg teksta o vašim princezama, o vašim anđelima.
Mislim da nema sata kad ne pomislim na vas. Boli me vaša bol i ponovo mi duša puca.
Drzite se![]()
Tikica moja sućut tebi i obitelji. Prestrašno je što sve čovjek mora proći da bi dobio dijete, treba biti nadčovjek, a vi to jeste.
Draga Tikice.... eto, mislila sam da sam, nakon što sam postala mama anđela, dobila tu moc i sposobnost da mogu utješit drugu mamu anđela ali jednostavno ne mogu pronaci riječi kojima bi ikako mogla umanjiti tvoju tugu. Suosjecam s tobom, ne mogu ti opisati koliko mi je žao. Čitala sam tvoj blog i jednostavno ne mogu vjerovati koliko život može biti okrutan. Čitajuci tvoj blog plakali smo moj muž i ja, onako iskreno kako nismo plakali još od gubitka našeg anđela. Draga Tikice ogromnu ti pusu šaljem. Citirat ću potpis jedne naše forumašice: ''Nikad ne znas koliko si jak dok biti jak ne postane jedini izbor koji imas!''
tikice, sada bi te samo zagrlila - rjeci utjehe suplje zvuce ... Tvoji andjeli su zajedno na nebu, tebi i tvojem muzu zelim snagu da zajedno prebrodite ovu silnu nepravdu ...
Tikica je na profilu napisala pa ako netko želi
Dragi prijatelji,
sahrana naše princeze Laure će biti u ponedjeljak 21.01. u 13 sati. Pokop će biti u krugu najuže obitelji pa vas molimo za razumijevanje.
Sveta misa za našeg anđela će biti u ponedjeljak 21.01. u 18:30 u crkvi Svetog Križa u Sigetu i svi oni koji žele sa nama ispratiti našeg andjela kroz nebeska vrata raja, mogu nam se tamo pridružiti u molitvi.
Ako niste u mogućnosti doći, molimo vas da bar u tom trenutku upalite svijeću kako bi joj obasjali put.
Hvala vam svima koji ste s nama u ovim preteškim trenucima na bilo koji način, neizmjerno puno nam to znači.
Tužno,tužno!O Bože,zašto tolike boli?!Anđelice malene čuvajte svoju majčicu i tatu
kako tužno,ma pretužnonema trena da ne pomislim na cijelu obitelj,na anđelčiće...čuvajte mamu i tatu ,pazite ih s neba..
ajme...
tako mi je žao, Tikice...