Iskrena sućut![]()
moja sućut
tikice jako mi je žao.
užas! žao mi je jako,znam da nema riječi utjehe.
Tako mi je žao...
Tikice, ne znamo se ali od kada si izgubila tvojeg 2. anđelića ne prestajem misliti na Vas. Zapalila sam svijeće i molim za tebe i tvoje curice!
tikice, nisam bila u mogućnosti jučer zapaliti svijeću jer sam bila van kuće ali znaj da sam u vrijeme svete mise pomislila na tvoju curicu i pomolila se arapskom molitvom koju znam, da mala duša ode lakše u raj...
Arapski svijet kaže da duše nemaju spol... te možda negdje na ovom svijetu i u ovom životu dušu svoje cure ponovno sretneš te prepoznaš onako kako to samo mama anđela zna..
Želim ti od sveg srca da svaki novi dan bude lakši od onog prethodnog.....
mila tikice, nemam rijeci koliko mi je zao - grlim te svom snagom
Draga Tikice 69, znam da te ne mogu utješiti, ali eto... Opet ti pišem - znaš da sam se silno radovala tvojoj djevojčici i otkako sam saznala što vas je opet zadesilo, teško je ne misliti na vašu sudbinu...
Predivno je sve što si napisala...
Neka Vam Bog da snage. Nisi sama. U mislima sam s tobom, tvojim mužem i tvojim djevojčicama!
iskrna sućut
Evo napokon skupih snage da sve ovo iščitam.... ne znam kako da vam vam zahvalim.... ne znam uopće što da vam kažem.
Stalno se nadam da će me netko probuditi....
Samo znam da ovo ne bi poželjela nikome, ni najgorem neprijatelju i da se nadam da ćemo skupiti snage za živjeti dalje.
Hvala vam svima od sveg srca,
Vaši tikica69 i markko marttin![]()
Draga moja tikice ... Uopce ne mogu zamisliti kroz sta prolazis... Grlim te puno...
O dragi naši...
Prošla sam svašta, ali Vašu bol ne mogu ni zamisliti.![]()
Želim cijeloj obitelji svu snagu svijeta i da uspijete krenuti naprijed.
Puno zagrljaja šaljem i budite jaki.
....potpuno te razumijem...i ja želim da nitko nikada ne spozna tu bol
Iskreno mi je zao
Mjesec dana bez tvojih dodira, mjesec dana boli i pitanja. No na jedno znam odgovor - negdje iznad duge srest ćemo se opet![]()