..ispočetka /s oko 6 mj./ kad je dobio ovu "pravu" sjedalicu u kojoj gleda prema naprijed sjedeći bilo mu je fora, gledao bi okolo, pa obično zaspao. ali ubrzo ga je počelo živcirati što mora zavezan sjediti..onda ja krenem s cirkusiranjem; igračke, igrokazi, pjesma, sve živo. to ga zabavlja još neko vrijeme, ali onda obavezno kreće drama "vadite me van", cendranje koje preraste u grozno tužno plakanje, suze frcaju......slijedeća scena; mir, tišina. gdje je vid - na cici, a nakon toga ili spava ili hopše po meni. koma, znam, ali ne znam šta da radim. kad negdje idemo po danu još nekako, ali nazad po mraku...za 10 min. drama, i kod mene je. ne morate mi objašnjavati što to znači za njegovu sigurnost u autu kad je izvan sjedalice jer sve znam, dajte neke savjete!!!! help!!!!! ...ja ga nekako ne mogu pustiti da urla, ko što ga ne mogu pustiti ni po noći, uvijek završi kod mene, samo kaj je ovo u autu stvarno opasno.

Odgovori s citatom
naći nekakav savjet da te utješi, Anek.
) i zbog toga nam put od 15 minuta zna trajati 45. ona pocne plakati, ja pokusavam svasta 5 minuta, dok ona ne pocne urlati. onda nadjem prvo ugibaliste/parking/trotoar/bilo sta di mogu zaustavit auto, dignem je 5 minuta, stavim na cicu, smirim. onda opet u stolicu, i prica se ponavlja - pjevanje, urlanje, stajanje, smirivanje... za sad je to bitka bez pobjednika :/