-
Bolovi na samom pocetku. Pritisak.
Bok svima 
malo sam trazila no ne postoji tema za nas koje smo u ranoj trudnoci i imamo bolove ( ako nisam dobro potrazila slobodno mi linkajte
)Naime, menstruacija mi je svakih 28 dana, nikad ne kasni, i danas je cetvrti dan, test je pozitivan i ja sam sretna , racunala sam da bih sad bila u cetvrtom tjednu plus tri dana
u srijedu idem na pregled .
od cetvrtka navecer ( 10.1) imam bolove kao da cu dobiti menstruaciju, citam da je to normalno no od jucer imam uzasne bolove u preponama i pritisak dolje, tako da sam ovu noc morala spavati s jastukom pod nogama :/ valjda je sve ok. imam i pojacani iscjedak. znam, najbolje bi bilo da ne citam forume i laganini cekam srijedu, ali ne mogu
ako biste zeljele podijeliti iskustvo, bit cu zahvalna
-
ingwer bolovi na pocetku trudnoce nisu neuobicajeni, imas npr. ovu temu http://forum.roda.hr/threads/34260-b...ranoj-trudnoci.
Neke zene u pocetku imaju izrazenije grceve maternice sto nije opasno, mozes popiti sumeci magnezij da malo ublazi, ali sve je to ok.
Sretno na pregledu, mada rano je za nesto vidjeti, to ces se trebati strpiti jos nekih dva tjedna
-
ne brini, uobičajeno... spada u onu priču "ugnježđivanja ploda"... i meni je bilo tako, dosta dugo na početku
-
Pozz drage moje.... Ja sam novopecena trudnica. Par dana prije ocekivane M imala sam u jutarnjim satima jake bolove skroz nisko u trbuhu...Nisu to bili ni jajnici ni sama nisam znala kaj je i od ceg...Ali sam primjetila da je jako bolno kad je mjehur pun, To u biti nisu bili bolovi vec jaka jaka probadanja odnosno sijekovi...I na sami dan ocekivane M sam napravila navecer test i nakon opar sek. + Tek sam u 5 tjednu a jedva da primjetim sada tu bol, ali lagano krecu drugi simptomi
-
Draga moja identicno je i meni. Jaki sijekovi skroz nisko i u samoj Vagini ( da se slobodnop izrazim
).
-
hvala na odgovorima, socijalna je rekla da smao izvadim betu, sutra idem privatno, jedva cekam, kaze doktorica da trudnoca mora biti opustena, da te kontrakcije nisu okej i da bih trebala terapiju, vidjet cemo.
-
-
ingwer mislis napunila si 5 tjedana? onda si u 6-om
drzim fige za betu!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma