Nekoliko videoteka koje su nam bile u blizini - zatvorilo se. Sad nemam pojma gdje u Dubravi, negdje bliže uz Aveniju, postoji videoteka. Pomoć!!!!
Nekoliko videoteka koje su nam bile u blizini - zatvorilo se. Sad nemam pojma gdje u Dubravi, negdje bliže uz Aveniju, postoji videoteka. Pomoć!!!!
Nisam sigurna, ali mislim da nema ni jedna. Ne sjecam se kad sam zadnji put vidjela.
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Uopce se ne sjecam kad sam negdje vidio videoteku. Uz danasnje besplatno online gledanje filmova neznam tko ide u videoteku
Ima na Kvatriću preko puta Name u Nemčićevoj, ako nije i ta propala.
Imaš videoteku na Av.Dubrava, na križanju s Čulinečkom, kad si u smjeru Sesveta s desne strane, 10ak metara prije semafora/raskrižja. Ta još radi, a do kada će ??? Ne izgleda baš potencijalno.
ja znam da videoteka u Vile Velebita (Kaufland) radi al prodaje filmove (iznajmljuje za istu cijenu pa je normalno da svi kupuju). ima svega. od originala do pirata.
ima, bar je bila kod okretišta dubec , preko ceste, tamo di su kolači kašnar!
šta se nije ona jedna videoteka preselila u Hrvatskog proljeća?
Znači moram provjeriti križanje s Čulinečkom i okretište Dubec, Vila Velebita i vidjeti šta je s Hrvatskog proljeća, ali tu sam češće i ne sjećam se da sam ikad vidjela videoteku.
Ljudi hvala na informacijama, svih 5 videoteka u koje smo bili upisani u zadnjih 10ak godina su se polako pozatvarale. Zadnja je bila Pauk na Maksimirskoj kod stadiona.
Videoteka Jadro je bila na Aveniji Dubrava, pa u Brestju-Sesvete, pa u Sesvetama -centar, onda sam čula da su HRV.proljeća u Dubravi a sad na netu vidim Pete Poljanice 14 što isto mislim da je stara adresa...
na okretisrtu u Dubcu- zatvoreno