jel ima kog tu da je kod dr. ćurića u mirogojskoj? očito imam krivi broj jer ga nikako ne mogu dobiti već danima...:/
jel ima kog tu da je kod dr. ćurića u mirogojskoj? očito imam krivi broj jer ga nikako ne mogu dobiti već danima...:/
uff, dobila sam konačno! stvarno sam mislila da se ili preselio, ili na g.o.
Sad tek vidim ovo.. ja sam skuzila sto se dogodilo s njihovim telefonom! Kod njega sam od '97 i uvik se sestra redovno javljala, a sad kad je na porodiljnom, ova nova uopce ne *ebe telefon. Staaaalno je zauzeta necim vaznijim..
jesu trudnice jos uvijek utorkom/petkom a ostalo vrijeme isto od 7-13 i od 13-19?
Josipa, pa i ti si kod mog najdrazeg kul ginica
bilo je tako prije godinu, sumnjam da se promjenilo..
i dalje su trudnice utorkom i petkom, biti uporan sa zvanjem...
Drage moje i ja sam kod Curica...parne je ujutro ne parne popodne,br.telefona je 450 14 38 a kaj se tice nove sestre,zena je zakon,sestra se javlja na telefon,izdaje uputnice i povjesti bolesti,pise imena na epruvete za papu i briseve,prima narudzbe na telefon, proziva tko je sljedeci na redu,radi popis i sve ostalo....pa ako se odmah ne javi na telefon nemojte joj zamjerit. nas ima 8000 pacjenata kod nje a ona je jedna....
Curke kako se zove taj doktor? Da li je oduvijek u Mirogojskoj ili je to isti doktor koji je bio u Studenstskoj?
Naime uopće ne znam gdje sam kod ginekologa preko socijalnog jer idem privatno, a bila sam kod izvjesnog dr. Ćurića u Studentskoj.
Mima ja ti ne znam di je on prije bio, vjerovatno je to taj jel ovaj dom zdravlja nije tak dugo tu..
Zove se dr.Mario Curic
Da, da, to je on! Valjda sam još uvijek kod njega. Hvala ti!
To ti je taj!
I ja sam otkrila da imam socijalnog ginića kad sam prvi put ostala trudnadaleko nakon studentskih dana .... toliko o komociji i odlasku kod privatnika ...
sve ovo sto si nabrojala radila je i ona stara sto je sad na porodiljnom, NIKAD nisam cekala da se javi! Stvarno nikad! Kad bi bilo zauzeto, nazvala bi za pet minuta i javila bi se.. ovu jedan sam petak zvala doslovno kroz cijelu smjenu popodne, da mi posalje recept u ljekarnu prije vikenda.. uopce se nije javljala, nakraju sam platila lijek. Kroz trudnocu sam se uvjerila da je jednostavno usporena i telefon joj je zadnja rupa na svirali..
Ti sad vjerojatno pricas o staroj sestri, mladja sitnija tamnosmedja, koja se bice vratila s porodiljnog..jer ova sta joj je bila na zamjeni, plavusa je ajme majko..
Ja sam isto kod njega, meni je ok iz razloga tipa ne komplicira s uputnicama, ne uvrijedi se ako ides kod privatnika, ne ceka se dugo, mozes se naruciti telefonom, imas gdje parkirati, ono sto je radio kao lijecnik je bilo dosta savjesno (ok imam dvije tri sitne zamjerke ali nista bitno)... Nije bas da nesto puno objasnjava ali ako pitas dobijes odgovor. Jedino sto mi je na drugom kraju grada, ali srecom ne idem precesto![]()
i sad je ta mlada plava tamo, moram nazvat nekoliko puta za recept, al inace je draga i ljubazna, kao i dr, iako mi je on samo za uputnice
Složiti cu se sa smokvicom, stara sestra je puno organiziranija i brza. Nije kod nje bilo ni gužve ni čekanja ni nejavljanja na telefon. Jos je na porodiljnom, nije se vratila.
malo dižem temu. danima zovem i javlja: birali ste broj koji se ne koristi
?????
Dr Ćurić,
Dom Zdravlja Centar, nazovi i traži kontakt.
Malo podižem temu čisto iz obveze hvaljenja cijenjenog doktora- izuzetan čovjek, profesionalac u svom poslu, nije pričljiv, ali Bože moj, koje muško je pričljivo. Konkretan je i vrhunski liječnik, a to je jedino važno. Bio mi je doktor za vrijeme studentskih dana, vodio je moje dvije trudnoće, trenutno vodi i treću. Za sestru imam također samo riječi hvale! Putujem iz drugog dijela grada i nije mi nimalo teško ni žao!
Radi parne datume ujutro, neparne popodne. Utorak i petak su dani za trudnice.
Moguće da su na godišnjem odmoru. Pokušaj od idućeg tjedna nazvati, tad sigurno rade, jer su mene naručili u utorak
Hoću, javit ću. Ja sam ti trudnica pa mene sad malo češće naručuju.. Prije trudnoće kad bi se naručivala za pregled prošlo je sigurno mjesec dana do zakazanog termina..iako nema pravila...
Ja sam još gora - išla jutros po uputnice i poljubila vrata![]()
Cure, nisam bila 100 godina i zaboravila kako se zove med sestra? Ona njegova od prije, ne na zamjeni
Po glasu sam prepoznala da je ona, ali se nikako sjetiti imena.
Drage cure, zna li netko dal dr Ćurić radi?? Pokušavam ga već danima dobiti, u svako doba dana, ne javlja se. Sestra Kristina se obično javlja uvijek...