gdje ih ima, koje su dobre, cijene.. za zagreb.
tnx![]()
gdje ih ima, koje su dobre, cijene.. za zagreb.
tnx![]()
Mi smo dobili kacigu na poklon iz Hervisa, odlična je i ima onaj "sustav za podešavanje veličine", a to mi je bilo jako bitno.
mi smo kupili uz like a bike u onom aha dućanu sa drvenim igračkama u importane galeriji- 300 kn.
Mi davno u Mercatoneu, još ju imamo za ovog najmanjeg, odlična je bila i ne preskupa.
mi smo svoju kupili (doduše, ne u zg) ljetos i stvarno smo se namučili dok nismo našli 'pravu'.
po trgovačkim centrima ima hrpa kaciga po cca. 50 kn ali nisam baš sigurna da bih to kupila svome djetetu, zapravo sigurna sam da ne bih![]()
svoju smo kupili u specijaliziranoj trgovini za bicikle. koštala je oko 200kn. isto ima onaj sistem podešavanja pa se može dosta povećati ali bome i smanjiti.
dijete s njom, doduše, izgleda kao vanzemaljac :shock:
![]()
mi smo kupili u turbo sportu - mislim 100 kn
ima sustav za podesavanje i bila je, sto je jako bitno, na gusare i kosture![]()
Jučer vidjela u Intersparu 56 kn.
u hervisu, na podešavanje, nekih 70ak kn.
roza na mace, presudno.![]()
ima i nekakvih plavih, ali na njih nismo gubili vrijeme.
hvala svima. kupili smo u vlaskoj, zaboravih ime ducana. 100 kuna, a ima ptice, dvorac i carobnjaka. ima i podesavanje velicine.
Gdje u Vlaškoj? Može lokacija dućana? Možda onaj sa biciklima kad se prođe skretanje za Šalatu?mikka prvotno napisa
znam da je neki staklar pored.
mislim da se taj ducan s biciklima zove 'markoprojekt'. par metara istocno od semafora s bauerovom.
podižem. gdje ima kupiti kacige u XS veličini za baš malene glavice?
Posljednje uređivanje od rossa : 02.05.2013. at 15:03
nedavno je u intersporu bilo masu takvih po cca 40-50kn.
Mi imamo neku zutu na medvjedice iz lokalnog bike shopa. Al istu sam vidila i u intersportu. Ima isto kolutic za prilagodjavanje velicine.
Mojca, jeste nabavili like-a-bike? Il je ti vozas?
Nismo nabavili LaB, MD ću ju voziti. AKo se okuražim i ja ću. Za sad me malo frka.![]()
U nas obrnuto, MDa strahpa ga ja vozim. I mali bas gusta na bicikli, a danas mi je i zaspao u voznji.
Ma budem.. samo da krenem opet voziti, nisam vozila od ljeta 2010. Uf, sad kad sam napisala zvuči još strašnije.![]()
Isprobali sjedalicu i kacigu. Čista uživancija! Oduševljenju nije bilo kraja... Kao da se rodila na bajku...
[ QUOTE=Mojca;2404843]Isprobali sjedalicu i kacigu. Čista uživancija! Oduševljenju nije bilo kraja... Kao da se rodila na bajku...[/QUOTE]
Super
![]()
Samo da javim da smo uz stražnju sjedalicu koju smo kupili, dobili prednju na poklon i montirana je na moj bajk. Čista uživancija, vozimo se naveliko... baš sam sretna da smo ju dobili, jer će nam puno olakšati prijevoz na kratkim relacijama.
I... vezano za moj post da nisam vozila od 2010... ništa se nije promijenilo. Kao da sam jučer zadnji put vozila.![]()
Koja ti je bolja? Prednja il straznja? Do koliko kila je prednja?
Nisam vozila sa stražnjom, ali mi se čini da je prednja praktičnija jer imaš kud zamahnuti nogom dok se penješ na bicikl i dijete ima bolji pogled... I još, bez da sam probala, pa ne mogu tvrditi da je stvarno tako, čini mi se da je lakše kontrolirati dodatnu težinu kad je sprijeda.
Nemam pojma do koliko kila je, dobili smo ju. A obzirom da Smjehuljica s 18 mjeseci ima 9,5 kg... mislim da je veća prijetnja da problem bude broj centimetara nego kilograma.
mojca gdje ste kupili kacigu? ja trebam kacigu za malu koja ima 10 mjeseci. doduse teza je od tvoje, a i glavata. no svejedno nisam uspjela naci.
ja sam kupila u Intersportu veličinu od 48-52 cm, 90 kn. Kažu mi da su to najmanje koje su imali.