Pokazuje rezultate 1 do 50 od 541

Tema: Teška adaptacija u jaslice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislim da dolazak brata/sestre nije stresan za dijete. Dijete sigurno osjeca svasta, ali sigurna sam da to nije stres.

Nemojmo se zavaravati da stvarno majke imaju izbora. Neke da,ali vecina ipak ostavlja djecu u vrticima/jaslicama.

Eto, ja sam zapravo tuzna zbog drustva u kojem zivim. Mozete me sad razapeti, ali fucka mi se! Nista, ali bas nista me ne moze uvjeriti da su ona mala djecica u jaslicama koja zovu mamu i placu, malo jedan malo drugi, sretna.

I kad ih vidim 20, a s njima jedna il dvije tete, tko njih cuje, tko ih moze utjesiti sve odjednom?
    Eto, meni se i bljuje na ovo drustvo!
    Al mame ce se sad osjecati napadnuto, a poanta je da sam i ja mama i da mi se srce para na djeciji plac. Plac u vrticu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    I kad ih vidim 20, a s njima jedna il dvije tete, tko njih cuje, tko ih moze utjesiti sve odjednom?

I još ovo, ovako napisano zvuči "zaista, kako će?"
    ali to dosta ovisi o tetama, koliko su spretne i iskusne, nikad nije idealno, ali može se stvar odraditi manje bolno i više bolno

kod mog starijeg, tete, su nakon kratkog dolaženja s roditeljima, jednostavno uvele da se sva djeca dovedu u isto vrijeme i kao - malo ćemo potrpit taj prvi mjesec dana dok te prođe

sad sa malenom, prvo što sam primijetila je da su tete puno pristupačnije i toplije. druga stvar, nakon nekoliko dana što su roditelji dolazili sa djecom, podijelili su nas u grupe, dio nas je ostavljao dijete samo na 20 minuta između 8 i 9 sati, dio između 9 i 10 sati, dio između 10 i 11 sati. Tako da smo birali vrijeme za izlazak kada nijedno drugo dijete ne plače, Tada dok sam bila u vrtiću, rijetko se događalo da više djece plače u isto vrijeme.

To je i dalje puno djece na jednu tetu, to bi se svi bez sumnje složili. Ali ono, u tim uvjetima, način pristupa puno znači. I od tih 15-20 djece, nisu svi tu novi, neki su od lani i već su se navikli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •