Pokazuje rezultate 1 do 50 od 541

Tema: Teška adaptacija u jaslice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Smijesna si. Pa onda bar priznaj da su ti djeca u vrticu jer ti se ne da s njima baviti!
    Pa cak i da imas tu sansu, ti bi skocila kroz prozor??? Cemu onda imati djecu?
    Ne, ja kad sam imala sansu da budem doma uzdrzavana od mm ili da djecu cuva baka sam izabrala naci novi posao i poslat dijete u jaslice. A inace "divim" se tvojoj apsolutnoj moralnoj poziciji gdje procjenjujes zasto netko uopce zeli biti roditelj a da pri tome ne misli da mu se zivot treba sastojati iskljucivo od roditeljstvu prvih x godina, kao i tvojoj odluci pises da na temi u kojoj obicno roditelji djece jaslicara koji prolaze tesku adaptaciju dolaze po podrsku iskustvo i savjete onih koji su to uspjesno vec prosli, a ne po moralizatorske postove nekoga tko je "sve to istrazio", "zna" da su znakovi uspjesne adaptacije losi, i izvjestava iz vrtica u stilu reportera provjernog iz lokalnog zatvora (sve se sareni, ali ne moze se sakriti suza u ocima... ili kako je vec glasio citat). I sve to uz cinjenicu da tvoje dijete uopce ne krece u jaslice (jer ima tri godine) niti ti ocito imas ikakve prijeke potrebe za vrticem ako mozes tjednima ne ostavljati dijete vec otezati prilagodbu u vise-manje nedoged....
    Posljednje uređivanje od sillyme : 15.11.2016. at 12:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •