Ne, ja kad sam imala sansu da budem doma uzdrzavana od mm ili da djecu cuva baka sam izabrala naci novi posao i poslat dijete u jaslice. A inace "divim" se tvojoj apsolutnoj moralnoj poziciji gdje procjenjujes zasto netko uopce zeli biti roditelj a da pri tome ne misli da mu se zivot treba sastojati iskljucivo od roditeljstvu prvih x godina, kao i tvojoj odluci pises da na temi u kojoj obicno roditelji djece jaslicara koji prolaze tesku adaptaciju dolaze po podrsku iskustvo i savjete onih koji su to uspjesno vec prosli, a ne po moralizatorske postove nekoga tko je "sve to istrazio", "zna" da su znakovi uspjesne adaptacije losi, i izvjestava iz vrtica u stilu reportera provjernog iz lokalnog zatvora (sve se sareni, ali ne moze se sakriti suza u ocima... ili kako je vec glasio citat). I sve to uz cinjenicu da tvoje dijete uopce ne krece u jaslice (jer ima tri godine) niti ti ocito imas ikakve prijeke potrebe za vrticem ako mozes tjednima ne ostavljati dijete vec otezati prilagodbu u vise-manje nedoged....