Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Prvi problem, taj sa hranom je realan. Kako god okrenuli utjece na zdravlje djeteta.
( iako meni niti u snovima bez nekog vrlo otbiljnog razloga ne bi palo na pamet vagati dijete u ponedjeljak i cetvrtak , te biljeziti kilazu. ).
Drugi priblem, ton razgovora kad si ti u pitanju utjece samo na tvoj ego. Pretpostavljam da djetetu ne prica protiv tebe kad su nasamo.
Pa to sam kao test napravila, nakon što se borim s njom 4 mjeseca oko iste stvari. Sad smo već na putu da to riješimo, jer sam tu stvarno uprla - rekla sam joj da će mu svi organi obrasti u salo, ako tako nastavi. Činilo mi se da je vizualizirala problem. Inače se bavim eksperimentom profesionalno, pa recimo da je to moja deformacija. Provjeravam svoje teze, a od vage ima malo pouzdanijih metoda

Tko plaća - mi plaćamo. Zapravo joj ja uručim novac, jer samnom uglavnom i komunicira, Gospodinu se samo obraća uvlakačkim tonom. Ali nas dvoje tu ne radimo razliku. Nemamo odvojene budžete. Veći dio života imamo podjednake plaće, i isto obrazovanje. Kod nas je ravnopravnost prvi postulat i mi se jedan prema drugome tako odnosimo (najčešće ). Apsurdno je da je moja plaća trenutno dosta veća od suprugove, ali stjecajem okolnosti, bilo je i obrnuto, velim nije bitno. Ja imam čak i dosta atraktivno radno mjesto, atraktivnije od supruga, ali ja nikako nisam faca da se ubijem

I nemam pojma što pričaju kad su sami, ali kad smo svi četvero, otac je zakon, a mene nema (Kako misliš mene nema?! )
Sad se već smijem na svoje postove, hvala vam što ste se malo pozabavile samnom, ovako mi je lakše.