Pokazuje rezultate 1 do 50 od 541

Tema: Teška adaptacija u jaslice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj olja prvotno napisa Vidi poruku
    Prosto me sramota napisati, ali mi jos imamo cuvalicu iako je kcerki 8 godina. Stalno ide u drugu smjenu, ja radim smjenski, muz privatnik, sin (13) je uvijek prva smjena, a ne zelim da sama bude 3-4 puta sedmicno od pola osam do pola dva. I imacemo cuvalicu jos dvije godine, dok i malecka ne predje u prvu smjenu. Cesto se zezamo da ce kod nas i penziju zaraditi. U vrticko doba, cuvalica je vodila od 9-12, za to vrijeme je bila sa sinom koji je tada bio stalno u drugoj smjeni. Ali, one imaju divan odnos. Ta zena iz parkica dodje prljavija od kcerke! Posvecena joj je maksimalno, ljubav je jaka i uzajamna. Ja jedino zamjeram sto je, u stvarima u kojima ja nisam postavila jasne granice, mala cuvalici sef. Ali to je njihov odnos i necu da se petljam jer, iako joj cuvalica popusta kao boleciva baka, moje se granice postuju. Ja ne znam kako cemo se rastati od tete, obje...
    Pa uživajte kad ste se tako našle... Ja sam i danas sporadično u kontaktu s obitelji kojoj sam davno čuvala djecu...Nije to nešto puno, tu i tamo poziv telefonom...Bilo je to prije 25 godina.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 28.02.2017. at 14:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •